Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty se zřejmě vrátí ke svým kořenům do 2. světové války
29.3.2017 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
proč neudelají současnost? rusko proti ukrajine, nebo spojenci proti ISIS, nebo zasahy proti somalskym pirtaum a pod.?
souhlasím s tím že 2. sv. tu už byla mockrát. když minulost tak mužou udelat treba občanskou válku sever proti jihu v americe, nebo boj proti indiánum, napoleona atd. -
vietnam by byl fajn
-
Jako že někdo jiný má ve svých filmech propagandy víc než tomíci, takže je za to nesmíme kritizovat?
-
Jj ta by vzhledem k ruskému fiasku mohla klidně fungovat i jako tutorial. *1*
-
jacku, ty jsi takový znalec historie až bych brečel... Korea a slabý konflikt? Amíci tam skoro nebyli? Prosím, radši už nekomentuj... hlavně že sem pleteš nějaké bojůvky anglánů.
PS: co by jsi jako chtěl dělat v karb. krizi? A ty falklandy bych ani nenazval válkou....to bylo skoro nic. -
Proč ? když to je zbytečnost... COD.MW je opravdu jen pro lidi jako já co nedohráli původní hru lol
-
Myslím jedna z nej misí.
-
Vietnam byl trochu v BO1 nicméně klidně by mohl bejt i více nebo zmíněná Korea ale to byl slabej konflikt a amíci tam skoro ani nefigurovali. (Co třeba Karibská krize či Falklandy atpp... tolik možností) Rád bych i nějakou britskou kampan.
-
Finská kampan jup
-
Je to výsměch, ta památná závěrečná scéna v tanku to byl vrchol.
Radši Allied by to není válečnej film ale lepší než FURy. -
Rád bych COD:UO ale zbožné přání, tak aspon druhoválečnej konflikt ( tolik operací je který ještě herně ani nebyli nikdy zpracovaný) nepohrdnu ani něčem na způsob WAW. Safra, to by se pak dal zvážit i ten mp.
-
Až na CoD United Offensive.
-
Je to dobrý nápad se vrátit opět na bojiště 2.světové války, ale chtěl bych něco jiného než po 100. Normandii. Dobrý by bylo kdyby se to odehrálo třeba v Ardenách, to žádná FPS typu CoD nebo MoH nebylo.
-
propaganda? Pls, viděls někdy nějakej čínskej, korejskej nebo ruskej historickej film? Pak teprv můžeš říkat něco o propagandě. No a je jasný, že v americe nebudou trashovat americký vojáky co bojovali ve WWII....
-
já se hlavně těším na ty lidi co zas budou brečet že to je koridorová arkádová střílečka a budou na to plyvat... buu huu a voda je mokrá, deal with it. Každopádně WWII ujde, ale radši bych koreu nebo vietnam. Poslední CoD IW mělu jednu z nejlepších kampaní za dlouhou dobu a slušný podíl na tom měli i epické space souboje, takže to předělat do kulis WWII např bitva o británii a vůbec bych se nezlobil. A i když mě poslední CoDy co se soustředili na jednu postavu dost bavili, tak u rozmanité WWII bych uvítal návrat ke klasickému stylu více příběhů. Dokonce i pár misí za padouchy nácky by nebylo špatné....
-
Ježíš Fury. Tenhle kousek mi ani nepřipomínej. Sme se s kámošem až váleli po zemi smíchy jaká to byla legrace a propaganda amerických heroes.
-
Co takhle Zimní válkut,ta by mohla být v kurzu
-
Druhá světová válka je už hrozně vyždímané téma - až na jedinou výjimku, Němce. Kéž by měli koule na to udělat německou kampaň - dobytí Polska, překvapivé vylodění v Norsku, blitz ve Francii, balkánská anabáze, výsadek na Krétě (to by byla kulervoucí mise s dnešní technologií), počáteční jatka na východní frontě a pak vylodění z pohledu Němců, Bagration, Market Garden z pohledu Němců, zoufalý pokus o průlom v Ardenách a nakonec bídná smrt někde v troskách Berlína.
Ale na to si asi počkáme ještě hooodně dlouho.*7* -
Cpt. Price or GTFO....uvítal bych bitvu u Stalingradu, Monte Cassino, Afriku a Francii
-
Normandie po sto padesáté :/ Přitom z 2.světové se dá vytěžit daleko víc...třeba tažení ve Francii 1940, Polsko, Norsko.....Nebo mohli udělat Vietnam nebo Koreu, na to jsem se těšil.