Call of Duty: Warzone má rychlejší start než Apex Legends a Fortnite
-
Po dlouhé době jsem si pustil videa a po pár minutách vypnul a s nostalgií vzpomínám na starou gardu. Ten czenglish kometář fakt nedávám - čeština z půlky proložená zkomolenými a vyskloňovanými anglickými slovy odrazuje.
-
-
Chtel’s rict, ze te to triggeruje, right?:DD
-
-
Stačí když to slyším u synovce a už se mi zvedá kudla v kapse. Někdy chápu, že v zápalu hry jsou některé anglické zkratky prostě rychlejší než české slovo, ale pak slyším třeba "turreta" a nechápu, když "věž" je daleko kratší, ale chápu, že tyhle děti mají holt omezenou slovní zásobu a kolikrát ani neznají český ekvivalent.
-
-
Mladym bych prominul, ty z toho jeste nemaji rozum a casem se muzou dostat zpatky na spravnou kolej. A u starsi generace bych to prirovnal k filmu ‘Vrat se do hrobu’ je to celkem dost komicky a celkem to pasuje :DD
-
Jenže věž má v češtine mnohem víc významů, kdežto v angličtině jen jeden.
-
-
-
-
Apexy hrotim nesmyslně ( S2 / S3 predator) byl to první battle royal který mě zaujal ale po včerejších 8 hodinách u warzone musím říct že se k apexu jen tak nevratim .
Warzone je špičkovej Battle royal vyladeněj nejlepšíma prvkama z apexu / fortnite/pubg.
Nápad vězení gulag je snad nejlepší věc co sem zatim v battel royalu viděl
Největši a nejdetailnější mapa ze všech royalu vůbec
Free to play !
-
-
Souhlasim, jem me osobne tam hodne chybi solo, ale ten tusim nebyl ani v apexu.
-
-
Byl jen v podobě krátkodobého eventu.
-
-
-
chtel sem to zkusit ale po kliknuti na accept pri souhlasu tos mi ta hra spadne lol