Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Dobře zachycenej je ten úvodní obrázek, tak trochu symbolicky odkazující na cover arty původní trilogie. :)

CoD http://bit.ly/2ArJqzV
    United offensive http://bit.ly/2iLZKEb
    CoD 2 http://bit.ly/2hi60TM
    • Jack1947
      Ten obrázek na coveru je jinak vykradenej z jednoho filmu z Vietnamu ( nebo to je jen obrázek vojáka s helmou?)
    • Chudáci Cod a 2 ty se musí za to stydět :D
      • CoD2 ?? neviem preco si taky nasraty, podla mna je to CoD2 v ovela lepsej grafike a atmosfere. Vsetky tie arkadove prvky uz zacali od cod2 ak nepocitam kill streaky a skiny zbrani
  • Za mě souhlas s Lukášem co říkal o hře v letsplay(ji). Prostě to pozadí druhé světové války a stím spojená nechuť k náckům pomůže člověku dokreslit pozadí ke hře, aniž by to třeba vnímal. Což se mi u medrního konfliktu nedaří a pak se dostaví stereotyp.To se ovšem může týkat pouze mě. Zabíjení nácků VE HRÁCH prostě je, byla a bude zábava.
  • Jednim slovem ... NAZIS
  • Upřímně jsem rád, že hra bude mít jako vždycky pořádný úspěch. Je paráda vidět, jak herním důchodcům praská cévka kvůli jedný pitomý hře. *14*
    • Zatímco tvůj trrroling je pořádný neúspěch.
    • Jako vždycky? A co to předchozí COD co se dalo koupit za 400 po prvnim měsíci? :D
  • Zajimavy fakt: premyslel jsem proc US neznicili nemecke opevneni pomoci delostrelectvi z lodi. No fakt je ze na Omaze byla predchazejici delostrelecka podpora relativne slaba podle Wikipedie. Takze se tem obetim dalo mozna predejit. A taky nemecke bunkry byli dost silne. Na ostatnich plazich byl diky lepsi delostrelecke podpore mensi odpor. Taky pry na Omaze byla mlha takze lodni kanony meli problem zamerit.
    • jamar28
      Snažili se, ale bombardéry, které měly udělat největší práci, v kritické chvíli počkaly pár vteřin se shozením bomb, protože se bály zásahů do vlastních řad. Kvůli tomu naprostá většina z těch stovek tun bomb spadl neškodně na pole za německými pozicemi.
      • Nebylo to jen v bombardování a odstřelování. Val nebyl zdaleka dokončen, dovyzbrojen a na většině úseků s nezkušenou posádkou, která měla navíc podstav. Američani se ale trefili do pro ně poměrně špatných míst. Utah byl celkem v klidu, protože díky rozbouřeném moři přistáli jinde na daleko slaběji bráněném úseku, jinak by to byl podobný masakr jako na Omaze. Tam byla bohužel pro američany soustředěna zkušená posádka, která již prošla boji a od doby kdy byl úsek vybrán byla velmi zesílena jeho obrana. Potom proud, který na Utahu pomohl na Omaze škodil, protože jim potopil obojživelné shermany, ti se měli dle plánu vylodit ještě před pěchotou a jinou techniku na rozdíl od britů američané nepoužili. Díky rozbouřenému moři bylo písečné dno zvlněno a transportéry končili na hřebenech čast 100-200m ve vodě od vlastní pláže. To byl asi nejhorší úsek, který musela pěchota překonat prakticky bez krytí a s proměnlivou hloubkou někdy i 2m. Pak to bylo ještě nějakých 300-400m ježků a různých zátarasů k vlnolamu, kde se teprve dalo rozumně krýt a schovat. Nicméně od něj to bylo ješě 200m k útesům.
    • Hele byl jsem na celém 80 km úseku od Le Havre až po Cherbourg a je to jak kde.
  • Mě dostávaj ty lidi,co celou dobu chtěli návrat k druhý světový,držkovali na futuristický krávoviny(včetně mě) a teď jsou opět nespokojení."Ta grafika je hrozná,opět Omaha,my chceme hrát za nácičky " atd....Říkejte si co chcete,ale singláč se povedl.Mohl být teda delší,ale i tak je to po dlouhé době dobré CoD.
    • Nj to bylo reči DOOM 3 už nenni DOOM je tam malo akce, todlencto a co ted s toho udelali, ja to koupil hned za 50 babek a dohral prvni misi... jooo zlata 3ka.
      • Souhlasím.Ten čtvrtej díl dooma postrádal tu správně hutnou atmosféru,která byla ve trojce.
      • TheGGG
        souhlas, DOOM 3 byl mnohem lepší, než ta poslední braindead blbina...
      • wtf
    • Tak návrat k druhý světový neznamená, že chce návrat k technologii a hratelnosti z roku razdva.
  • Zdravim vsechny mam dotaz.. Koupil jsem cod ww2 za 1999 pred tremi dny. Mam hodme velmy problem.. Hraj jsem multiplayer a pak jsem zapl single. Hru jsem odehral a chtelbjsem jit zpet do multaku.. Najednou na me vyskoci Play Station plus nevim proc ale i VOUCHER CODE nefunguje zadam a nic a jeste to chce po me abych si zaplatil.. Mate taky takovy problem? Prosim o radu ..protoze nechci spat s myslenkou ze jsem si koupil 11 misi a jeste k tomu kratkych za 2000
    • Jack1947
      Nevypršel ti play station plus? víš že se to musí platit *7*
  • MickeyMutant
    Vzhledem ke včerejší zprávě, kdy Ministerstvo pravdy doporučilo vývojářům Sledgehammer Games v budoucím remaku Call of Duty: Advanced Warfare přeobsadit roli Jonathana Ironse a inspirován Ridley Scottem a článkem "Taváryš Spejsi, byl jsi a už nejsi!", odkazuji obrázek speciálně pro Lukáše.
  • 7 dobre dejme tomu ale to neznamena že bych se kralovsky nebavil !!
  • Mam vtom jasno! Druhu svetovu vyhral vojak Daniels *1* Je to take CoD cliche, ze vsetky NPC su tam na to aby vam prikazovali a vy ovládate gulomet,, telefon, vybusniny, sniperku, polnu kuchynu, jeep atd... Toto ale neberiem ako negatívum, len mi to pride zabavne.
    Inac je CoD WWII super strielacka. Taka lahodna jednohubka, myslim singleplayer. Nie ako novy Wolf, ten siel z disku po 15 minutach...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit