Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Po super Infinity Warfare ještě lepší kampan a já bych dal 8/10, to je parádní kampan od dob cod1 *5*

Dopařeno Steam mi ukázal 10hodin to je trochu hodně ne ? asi proto že jsem hrál na hardened procházel jednu misi hodinu, zbytek jsem dohrál na tu nejvyšší obtížnost lol. Musím říct pecka od začátku do konce ani nevadily tolik ty qte.
  • Dobrá Recenze! Lukáš mi by měl dostat více prostoru i připsaní článku a recenzí.
  • Tak jsem si ve výprodeji koupil tohle Call of Duty a za mě naprostej odpad. Graficky hezký, ale jinak koridor, koridor a okolo vás hraji herci v předem udělaných skriptech,, kdy vy občas mužete taky vystřelit (když to programátorům přišlo jako fajn možnost) a jinak chodíte, mačkáte F a E a koukáte na film okolo. Když pominu to, že i na vyšší obtížnost je třeba do Němce nasypat 5-10 ran ze samopalu, aby umřel, tak mi to příjde jako jeden z nejslabších dílu serii. Nevíc mě bavilo asi starý COD: Modern Warfare 1, tahle hra proti němu nepřináší nic nového, všechno už tu bylo několikrát (mise s pronásledováním vlaku třeba). Lituji i toho pětikila, co jsem za to dal. Když to srovnám třeba se serii Far Cry, která mě bavila 10krát víc, nebo s Tom Clancys The Divison, tak to je úplně jinej level. Hře by brutálně prospělo víc volnosti a zvětšení tunelu, protože utočit koridorem 10m širokým (ve kterým se pohybujete 90% času ve hře) a čekat až proběhnete místem, který spustí skrypt, je fajt nuda. Nekupovat a nebrat....

• "Právě schopnost perfektně zakamuflovat svůj koridor je triumfem nového dílu série" - snad v žádné jiné hře jsem necítil omezenější prostor a to včetně cutscén. Nemluvě o kulisách, které to obklopují, skoro nic není propracované a nevypadá to ani trochu reálně.
    • TheGGG
      reálné =/= dobré
  • MARTASLJ19
    Hra roka. 9/10 *5*
  • Moje hodnotenie.
    Je to dobre lenze to mohlo byt perfektne. Single je vyborny, krasne animacie, plynule prechody medzi hrou a animaciami, zaujimave zvraty aj priamo v hre, striedanie hernych pasazi tak aby z toho nebol stereotyp. Je to proste akcny hollywoodsky film ktory sa da hrat. Takze je zbytocne dookola pisat ze su tam skripty, tunely a nesedia drobne detaily z historie. Multiplayer. Vyborne, zabavne, ma to skvelu atmosferu, prostredie, vybuchy, modely postav, bombardovanie atd. co najviac vidiet na mape Carentan oproti Carentan v COD 1. Lenze co mi najviac vadi je rychlost hry, kratke kola SnD. Proste to je na 100% identicky styl hry ako COD IW len s vypnutym exosuitom.
    Aj IW je dobre, lenze mohli radsej dat moznost hrat aj s exosuitom aj bez neho. A COD WW2 pouzit mechaniky z cod 1. Lekarnicky, rychlost hry, spatny raz zbrani. Velka skoda ze to len reskinuju. Moze to byt zo stredoveku, ked sa to bude hrat uplne rovnako. Lenze to je asi normalne. Ci to je CS:GO, Farcry, Battlefield, COD, Rainbowsix. Kazda z tych hier ma svoj herny styl, svoju kostru ktora sa nezmeni ani o 20 rokov. Preto si myslim ze na tuto kostru sa ovela viac hodi IW, resp MW s moznostou hrat aj boots on the ground a Druhu Svetovu by uz pokusat nemali lebo ma to len znervoznuje a ja sa chcem bavit. Paci sa mi to, lenze mi to zaroven robi nervy ze to mohlo byt dokonale keby to trosku upravili. Este ani dedikovane servery tam niesu boha jeho, zeby sa o to postarala komunita. Poondeny matchmaking. Za vsetko moze xbox a playstation. rozkopat tie konzoly
  • *1* *1* *1* *1*
  • Dnes ráno jsem se vzbudil a vnukla se mi myšlenka, že by Vávroš, až dodělá KC, mohl udělat svoji verzi COD z pohledu nějakého českého vojáka dle všech dostupných memoárů. S jeho potřebou pro věrohodnost a detailismus by to mohlo být opravdu zajímavé. A ikdyby si toho hodně vymyslel z nedostatku faktů, vsadil bych se, že by jeho výtvor dokázal zaujmout více, než tyhle nové pokusy o návrat starých legend.
    Tak prozatím hůrá na COD a COD2.
    • jako ze bys cekal na kasarnach/v bunkru a poslouchal radio a pak odevzdal zbran a sel domu? nic moc gameplay.
      • Co zahraniční jednotky už během války? Na východě se to dotáhlo až na čs sbor, který si rozhodně s tažením Rusů zastřílel. A než se na západě zformovala obrněná brigáda, která půl roku až do konce války třeba obléhala Dunkerk, tak čechoslováci na středním východě?
        • tak to mas pak klasickou WW2 hru ze zapadni (pripadne vychodni) fronty, akorat by se hlavni hrdina jmenoval jinak a mel jinej prizvuk (ceskej). vliv na gameplay mminimalni.
          • Já tedy nevím jaké máš představy o gameplay, ale ono se válce tak nějak prostě střílí a bojuje.
      • Vzhledem k současnému postavení ČR v EU to spíš vidím na vítěznou kampaň za Sudetendeutsches Freikorps. *1* 16 misí za "neuznaného" K. H. Franka, od únosů českého četnictva až po obsazení Aše. Verze pro německé hráče bude mít místo vlajek s hákovým křížem vlajky EU.
  • Hru jsem koupil za 1999,- Nikdy víc to neudělám. Po dlouhé době jsem se k CoD vrátil. Hra je pro mne úžasná, strhující, ale její délka mě totálně zklamala. To už mě trvá dýl hrát hru ve VR a za mnohem méně peněz. Příště počkám na výprodej a udělám dobře. Jinak hra za mě dobrá.
    • Jack1947
      Koupil kvůli sp to si pořádně dobrovolně nasraal na hlavu a myslím že si to zasloužíš. Navíc předražené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit