Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja nechapu jak se nekomu muze libit ten cel shading ja mam pocit ze mi to vypaluje oči nemuzu se na to divat nezvyknu si na to nikdy
  • Tak sem se těšil... Ale cellshade to celý pos*al... odted mě ta hra nezajímá... děkuji nechci...
    • Taky cell-shade nemam rád ale tady podle mě vůbec nevadí, ba naopak :) Neni tak výraznej a pěkně podtrhuje tu westernovou stylizaci..
  • zdá se mi to, nebo uplně vynechali systém krytí, kterej byl v Bound in Blood?
    • RakeW
      Systém krytí z BiB je podle mě v rámci žánru FPS naprosto geniální. V Cartelu nebyl, že jo? Hrál jsem BiB na PC a Cartel na Xboxu, tak nevím, jestli se jednalo o specifikum platformy, nebo to prostě z Cartelu vyhodili.
    • ales.smutny
      Úplně ne, je tam v lehce pozměněné podobě, ale přišlo mi rychlejší a šikovnější se prostě schovávat zakleknutím za překážku a pak vyskočit jako čertík z krabičky a pálit jak u Verdunu, než se vyklánět a složitě mířit. Ale třeba to bude v dalších úrovních třeba...:)
  • Inspirace Borderlands?
    • ringmancz
      Borderlands vymyslely celshade?
  • skvely prostrefi, namet...to vsechno na jednicku s hvezdickou. Ale ten gameplay...zas (schizo)freneticka (hyper)arkadova akce. Zbrane zadnej recoil, straslive presny, rychle strilejici, enemaci padaj po zasahu-jestli vubec nejaky hp maj (zlaty prestrelky z half-life, fear, far-cry), zase AI na bodu mrazu a zpomalovani casu, autoheal.... takovej potencial a nevyuzitej.
    • poriadne si prestuduj co sa za kaliber v revolveroch pouzival.vtedy mala spatny raz akurat tak brokovnica
      • brokovnice je jasná
        Winthestrovky už tenkrát používaly náboj podobný .308 , který se mimo jiné pro odstřelovače
        a co se týče koltů, byly to ráže obdobné jak slabším .38 tak již podobným 0.44 - která má již jen krůčem k magnumu.

Ty jsi někdy střílel z pistole? On i slaboučkej Makarov dá pecku, nehledě na to, že rychlostřelbou jsou schopní se trefit jen ti (speciálové), co denně vypráskaj min. padesát nábojů, jinak i z 20 metrů jsi rád, když trefíš terč 40x40

a pak si pustíš hru, kde se střílí i z pistole jako z kulometu a všechno jde do jednoho místa...simulaci nikdo nechce, ale snad by všechno mělo mít svou hranici.

je to jeden z důvodů, proč jsem přestál hrát CoD (jen 1,2 a MW1,2)
        • hej lenze vsetky tieto raze mali jeden zasadny problem a to bol stary cierny pusny prach.tie vybusne zmesy neboli take sofistikovane ako dnes.vela dymu slaby recoil.podobne ako pri musketach mali aj cez meter a dal si do toho poriadnu gulu.ale trafil si akurat na 20 metrov a slzili ti oci s dymu
        • davidBray
          jestli to nebude tím Že je to prostě hra! přihlas se do us army a tam si té reality užiješ dosyta.
          • příště zkus číst mezi řádky a na youtube si pustit gameplay nějaký starší hry, at vidíš ten rozdíl
            • davidBray
              nemusím si pouštět gameplay starších her :D začal jsem s hraním na osmibitech :)
    • Pokud chceš western simulaci, tak jsi tady na špatnym místě...
      Simulátor kovboje asi nic moc.. :D
      • Simulátor ne, ale ta hra je lákává vlastně jen prostředím, přitom by přestřelky měly hrát prim. Rozhodně pokud by zbraně nějký ten recoil a timer pro další výstřel měly, byl by to určitě zábavnej MP
  • Na greenmangaming.com je to po zadani kuponu GMG25-5GT67-87HJ9 za 11.25 dolaru... Bound in Blood se mi libilo (az na to hrozny FOV), mozna do toho pujdu po tomhle preview.
    • Jsem tak v patek koukal na par westernu a dostal jsem chut si neco zahrat a vzhledem k tomu, ze na PC neni RDR padla volba na CoJ. Predobjednal jsem si Gunslingera a ted k tomu parim Bound in Blood. Za 11 babek kopec stylovy zabavy.
      • Ten Bound in Blood je taky Steam key?
        • Pilgrim66
          Bohuzel ne no, je to pro tu GMG Capsule vec.
        • Neni. Bohuzel.
    • ucho
      jako taky mě to trochu láká, za ty peníze mi to přijde skoro zadarmo, už jen kvůli tomu prostředí :)
      jen mám strach, jestli to nebude jen nějaká krátká hříčka, ta cena je podezřele nízká :D a s takovou by to mohlo být do půl roku s 50% slevou... no nemít Bound in Blood, tak po tom skočím hned, takhle nevím. :)
      • XorxoxTalarius
        Hele ja koupil novy Ghost recon na Ubishopu za 5$ ... tak co by ne :D
        P.S.: To ze se z nich stali na PC hratelna hra az trictvrte roku po vydani je vec druha, ale za ty prachy
  • Pořád mi to připomíná Borderlands :D. Jen otázka- bude to mít coop?
    • Taky jsem si při prvním pohledu řekl, jestli to není další DLC pro Borderlands 2
    • Bohuzel ne. Jen scoreboard...
      • Takže se nepoučili z největší chyby na Bound in blood .. škoda
  • misho8723
    Na hru sa strašne teším, lebo prvý aj druhý CoJ sú výborné hry.. a táto časť vyzerá byť na hru za 15 Eur, tiež parádne.. inak okolo 15 minútový gameplay : http://www.youtube.com/watch?v=uFwruHI7rs0
    • Skoda ze hrajou s ovladacem - na to se neda divat.
      • Nechapu, jak bys chtel hrat bez ovladace, leda na kinectu.
      • Zvykaj si:D
  • a u mna to otazka bude to mat MP?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit