Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger láká videem na pořádné odhalení
8.3.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
ja chci podobnost s rdr ve fps ! tak at to koukaj udelat, a poradne ! *14*
-
Jednotka je absolútna srdcovka , miloval som ten kontrast medzi výbornými akčnými pasážami a dlhým chodením prírodou , lezením po skalách , kradnutím koní atd. presne to mi vo väčšine dnešných strielačiek chýba. V dvojke to úplne pochovali a Cartel som pre istotu ani nehral . Preto ma hrozne teší v akom duchu sa nesie tento trailer , dúfam že sa vrátia k hernému štýlu jednotky , chcelo by to zase FPSko ktoré si je vedomé toho že zábava nemusí spočívať len v neustálom valení sa dopredu a strielaní všetkého živého i nemŕtveho *14*
-
-
Dvojku že pochovali? Ta mě snad bavila víc, než jednička.
-
-
Dvojka byla naprosto tragicka...
-
-
-
Bylo tam málo výbuchů, žádná techno hudba, slowmotiony, zabíjení... Jako pohlazení na duši :)
Vypadá to moc příjemně. Bez tak přehnaného zacílení na masy a snahu o rádobywesternové rádobycodko to třeba bude stát za to :) -
Vypadá to hodně pěkně:). Určitě to bude mnohem lepší, než poslední Cartel, kterej stál za h***o.
-
Je to řikam pořád, jednička byla skvělá a kam to dospělo. Kopírka Farming simulatoru! Ale na druhou stranu, ta next-gen brambora je jak živá!
(A teď vážně, vypadá to dost sympaticky, připomíná to jedničku :) -
Ty vole já na to seru, už sem pomalu přestávám chodit kvůli těm skurvenejm videím, copak je to ku..a takovej problém to vyřešit jako třeba na eurogameru, tam s tim nemám žádný problém. Poslední dobou jsem si všim, že radši počkám až se článek objeví tam abych se tady zbytečně nenervoval, ale zanadávat jsem si musel...
-
-
Ja si to pozeram na Youtube, nemusim na nic cakat.
-
-
Nevím co chcou pořád ve westernu vymýšlet, zase se budou střílet jen banditi a indiání. pff snad to bude alespoň TPS ve stylu maxe payna
-
-
Mozek zase ve druhým kabátě?
-
Nevím co chcou zase vymýšlet na vojenskej rádoby ultra simulačních FPSek alá COD,takže zalez holčičko či chlapečku,neboť podle fotky to vypadá na nějakýho hermafrodita *6*
-
No jo... Bobr... To se pozná. *3*
-
no joo radsi super moderni zombikama nabity cod vid....prosimte bez se radsi nekam zahrabat
-
-
Alergie na "next-gen"
-
Taky mi to podle obrázku příjde jako cellshade. A vypadá moc pěkně. Ale asi bede grafa jako je na videu. Ale nějakej přepnutelnej mod na tenhle cellshade by byl fakt pecka. Ale asi nemožný. Ale i tak sem zvědavý. Jednička byla fakt paráda. *14*
-
Shodou okolností se o víkendu chystám po letech na svou oblíbenou mayovskou jedničku, kterou jsem teď koupil za pakatel na Xbox Marketplace (a doufám, že se oproti PC verzi nedočkám nějakého nemilého překvapení).
Gunslinger vypadá hezky, ale taky mám obavy z XBLA formátu - při takhle pěkné grafice z toho asi těžko bude něco většího, natož sandbox. Ale že by ho Techland určitě zvládl, bez ohledu na Dead Island, už druhý CoJ obsahoval dva sandboxové levely a i ostatní mapy byly nezvykle rozlehlé (ostatně jednička v tomhle byla na FPS dosti revoluční).
Jinak patřím k těm, kdo si nemyslí, že by byl nešťastný Cartel po hratelnostní stránce o moc horší než Call of Duty, technicky a stylově to ale byl povětšinou shit, no. Viz moje čtenářská recenze tady na Games.