Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo tam málo výbuchů, žádná techno hudba, slowmotiony, zabíjení... Jako pohlazení na duši :)
    Vypadá to moc příjemně. Bez tak přehnaného zacílení na masy a snahu o rádobywesternové rádobycodko to třeba bude stát za to :)
  • Jsem rád že se vrací COJ na western. První dva díly jsou velice kvalitní, trojka je sh*t a čtyřka snad napraví reputaci.
  • shmeck
    Návrat k westernu je správnej krok *3*. The Cartel stal za ...
    • stál za to kdyby nebylo stupidních npc a jejich keců a ani ta hratelnost nebyla nic moc ale v celku to byl zajímavý kousek s krásnou přírodou moderní , ale nic moc proti BiB
    • Inquisitor
      starou belu *5*
  • Amylee.Anderson
    Je to řikam pořád, jednička byla skvělá a kam to dospělo. Kopírka Farming simulatoru! Ale na druhou stranu, ta next-gen brambora je jak živá!

(A teď vážně, vypadá to dost sympaticky, připomíná to jedničku :)
  • MidnighT91
    Tak doufám že na pc dostaneme pořádnej kovbojskej sandbox, snad poslední dobrej byl Gun.
    Third person by mi nevadil, ale doufám že tam nebude chybět lukostřelba, tu mám rád...
    • x_ander
      Gun. rozhodně stála za to...
    • h0p3
      Red Dead Redemption ?
      • zřejmě myslí pro PC
        • h0p3
          zřejmě ano *1*
  • Alergie na "next-gen"
  • Jednotka je absolútna srdcovka , miloval som ten kontrast medzi výbornými akčnými pasážami a dlhým chodením prírodou , lezením po skalách , kradnutím koní atd. presne to mi vo väčšine dnešných strielačiek chýba. V dvojke to úplne pochovali a Cartel som pre istotu ani nehral . Preto ma hrozne teší v akom duchu sa nesie tento trailer , dúfam že sa vrátia k hernému štýlu jednotky , chcelo by to zase FPSko ktoré si je vedomé toho že zábava nemusí spočívať len v neustálom valení sa dopredu a strielaní všetkého živého i nemŕtveho *14*
    • GlaDOS
      Dvojku že pochovali? Ta mě snad bavila víc, než jednička.
      • Dvojka byla naprosto tragicka...
  • jakubtomsa
    Ten dnešní šedivej den je hnedka krásnější! Nechť to zůstane first person, ale za RPG prvky bych se vůbec nezlobil.
  • God-of-War
    Vypadá to hodně pěkně:). Určitě to bude mnohem lepší, než poslední Cartel, kterej stál za h***o.
  • Jo jo jo! Western já miluju *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit