Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger láká videem na pořádné odhalení
8.3.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Bylo tam málo výbuchů, žádná techno hudba, slowmotiony, zabíjení... Jako pohlazení na duši :)
Vypadá to moc příjemně. Bez tak přehnaného zacílení na masy a snahu o rádobywesternové rádobycodko to třeba bude stát za to :) -
Jsem rád že se vrací COJ na western. První dva díly jsou velice kvalitní, trojka je sh*t a čtyřka snad napraví reputaci.
-
Návrat k westernu je správnej krok *3*. The Cartel stal za ...
-
-
stál za to kdyby nebylo stupidních npc a jejich keců a ani ta hratelnost nebyla nic moc ale v celku to byl zajímavý kousek s krásnou přírodou moderní , ale nic moc proti BiB
-
starou belu *5*
-
-
Je to řikam pořád, jednička byla skvělá a kam to dospělo. Kopírka Farming simulatoru! Ale na druhou stranu, ta next-gen brambora je jak živá!
(A teď vážně, vypadá to dost sympaticky, připomíná to jedničku :) -
Tak doufám že na pc dostaneme pořádnej kovbojskej sandbox, snad poslední dobrej byl Gun.
Third person by mi nevadil, ale doufám že tam nebude chybět lukostřelba, tu mám rád... -
-
Gun. rozhodně stála za to...
-
Red Dead Redemption ?
-
-
zřejmě myslí pro PC
-
-
zřejmě ano *1*
-
-
-
-
Alergie na "next-gen"
-
Jednotka je absolútna srdcovka , miloval som ten kontrast medzi výbornými akčnými pasážami a dlhým chodením prírodou , lezením po skalách , kradnutím koní atd. presne to mi vo väčšine dnešných strielačiek chýba. V dvojke to úplne pochovali a Cartel som pre istotu ani nehral . Preto ma hrozne teší v akom duchu sa nesie tento trailer , dúfam že sa vrátia k hernému štýlu jednotky , chcelo by to zase FPSko ktoré si je vedomé toho že zábava nemusí spočívať len v neustálom valení sa dopredu a strielaní všetkého živého i nemŕtveho *14*
-
-
Dvojku že pochovali? Ta mě snad bavila víc, než jednička.
-
-
Dvojka byla naprosto tragicka...
-
-
-
Ten dnešní šedivej den je hnedka krásnější! Nechť to zůstane first person, ale za RPG prvky bych se vůbec nezlobil.
-
Vypadá to hodně pěkně:). Určitě to bude mnohem lepší, než poslední Cartel, kterej stál za h***o.
-
Jo jo jo! Western já miluju *14*