Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger láká videem na pořádné odhalení
8.3.2013 | Adam Homola
36 příspěvků
-
Ty vole já na to seru, už sem pomalu přestávám chodit kvůli těm skurvenejm videím, copak je to ku..a takovej problém to vyřešit jako třeba na eurogameru, tam s tim nemám žádný problém. Poslední dobou jsem si všim, že radši počkám až se článek objeví tam abych se tady zbytečně nenervoval, ale zanadávat jsem si musel...
-
-
Ja si to pozeram na Youtube, nemusim na nic cakat.
-
-
Já se hodně těšim, ale bojim, že to bude jen malá hra (tím pádem kraťoučká), ale jinak se těšim. Vůbec nechápu, co si mám myslet o vypuštěném obrázku. Vždyť to má být FPS..
-
-
I s malým kašpárkem jde zahrát velké divadlo. *4*
-
mě to hlavně přijde jako cellshade :) Doufám že nejsem sám :) Přijde mi to jako hezčí borderlands (reálnější, detailnější) Uvidíme :)
-
-
Tak v tom s tebou plně souhlasím taky mi to přijde jako cellshade.
-
-
leč kdyby to bylo nakonec 3rd person, nezlobil bych se
-
-
Snad se to povede, drzim klukum polskym palce. Jejich Dead Island i prvni 2 Juarezy me zabavily na dlouho. Btw kdyby do noveho Juareze dali i kvalitni multiplayer, treba neco jako v Red Dead Redemption, tak by me nadseni neznalo mezi :).
-
pěkné pěkné mooc pěkné!
-
Jsem jedinej komu to připadá jak RDR na nextgen? *14*
-
Shodou okolností se o víkendu chystám po letech na svou oblíbenou mayovskou jedničku, kterou jsem teď koupil za pakatel na Xbox Marketplace (a doufám, že se oproti PC verzi nedočkám nějakého nemilého překvapení).
Gunslinger vypadá hezky, ale taky mám obavy z XBLA formátu - při takhle pěkné grafice z toho asi těžko bude něco většího, natož sandbox. Ale že by ho Techland určitě zvládl, bez ohledu na Dead Island, už druhý CoJ obsahoval dva sandboxové levely a i ostatní mapy byly nezvykle rozlehlé (ostatně jednička v tomhle byla na FPS dosti revoluční).
Jinak patřím k těm, kdo si nemyslí, že by byl nešťastný Cartel po hratelnostní stránce o moc horší než Call of Duty, technicky a stylově to ale byl povětšinou shit, no. Viz moje čtenářská recenze tady na Games. -
Taky mi to podle obrázku příjde jako cellshade. A vypadá moc pěkně. Ale asi bede grafa jako je na videu. Ale nějakej přepnutelnej mod na tenhle cellshade by byl fakt pecka. Ale asi nemožný. Ale i tak sem zvědavý. Jednička byla fakt paráda. *14*
-
Nevím co chcou pořád ve westernu vymýšlet, zase se budou střílet jen banditi a indiání. pff snad to bude alespoň TPS ve stylu maxe payna
-
-
Mozek zase ve druhým kabátě?
-
Nevím co chcou zase vymýšlet na vojenskej rádoby ultra simulačních FPSek alá COD,takže zalez holčičko či chlapečku,neboť podle fotky to vypadá na nějakýho hermafrodita *6*
-
No jo... Bobr... To se pozná. *3*
-
no joo radsi super moderni zombikama nabity cod vid....prosimte bez se radsi nekam zahrabat
-
-
ja chci podobnost s rdr ve fps ! tak at to koukaj udelat, a poradne ! *14*