Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvojka byla naprosto tragicka...
  • stál za to kdyby nebylo stupidních npc a jejich keců a ani ta hratelnost nebyla nic moc ale v celku to byl zajímavý kousek s krásnou přírodou moderní , ale nic moc proti BiB
  • GlaDOS
    Dvojku že pochovali? Ta mě snad bavila víc, než jednička.
  • ja chci podobnost s rdr ve fps ! tak at to koukaj udelat, a poradne ! *14*
  • Jednotka je absolútna srdcovka , miloval som ten kontrast medzi výbornými akčnými pasážami a dlhým chodením prírodou , lezením po skalách , kradnutím koní atd. presne to mi vo väčšine dnešných strielačiek chýba. V dvojke to úplne pochovali a Cartel som pre istotu ani nehral . Preto ma hrozne teší v akom duchu sa nesie tento trailer , dúfam že sa vrátia k hernému štýlu jednotky , chcelo by to zase FPSko ktoré si je vedomé toho že zábava nemusí spočívať len v neustálom valení sa dopredu a strielaní všetkého živého i nemŕtveho *14*
  • Ja si to pozeram na Youtube, nemusim na nic cakat.
  • Mozek zase ve druhým kabátě?
  • Nevím co chcou zase vymýšlet na vojenskej rádoby ultra simulačních FPSek alá COD,takže zalez holčičko či chlapečku,neboť podle fotky to vypadá na nějakýho hermafrodita *6*
  • Bylo tam málo výbuchů, žádná techno hudba, slowmotiony, zabíjení... Jako pohlazení na duši :)
    Vypadá to moc příjemně. Bez tak přehnaného zacílení na masy a snahu o rádobywesternové rádobycodko to třeba bude stát za to :)
  • God-of-War
    Vypadá to hodně pěkně:). Určitě to bude mnohem lepší, než poslední Cartel, kterej stál za h***o.
  • Amylee.Anderson
    Je to řikam pořád, jednička byla skvělá a kam to dospělo. Kopírka Farming simulatoru! Ale na druhou stranu, ta next-gen brambora je jak živá!

(A teď vážně, vypadá to dost sympaticky, připomíná to jedničku :)
  • Ty vole já na to seru, už sem pomalu přestávám chodit kvůli těm skurvenejm videím, copak je to ku..a takovej problém to vyřešit jako třeba na eurogameru, tam s tim nemám žádný problém. Poslední dobou jsem si všim, že radši počkám až se článek objeví tam abych se tady zbytečně nenervoval, ale zanadávat jsem si musel...
  • Generalmagor
    No jo... Bobr... To se pozná. *3*
  • no joo radsi super moderni zombikama nabity cod vid....prosimte bez se radsi nekam zahrabat
  • h0p3
    zřejmě ano *1*
  • Tak v tom s tebou plně souhlasím taky mi to přijde jako cellshade.
  • zřejmě myslí pro PC
  • x_ander
    Gun. rozhodně stála za to...
  • h0p3
    Red Dead Redemption ?
  • Nevím co chcou pořád ve westernu vymýšlet, zase se budou střílet jen banditi a indiání. pff snad to bude alespoň TPS ve stylu maxe payna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit