Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I s malým kašpárkem jde zahrát velké divadlo. *4*
  • Alergie na "next-gen"
  • Taky mi to podle obrázku příjde jako cellshade. A vypadá moc pěkně. Ale asi bede grafa jako je na videu. Ale nějakej přepnutelnej mod na tenhle cellshade by byl fakt pecka. Ale asi nemožný. Ale i tak sem zvědavý. Jednička byla fakt paráda. *14*
  • RakeW
    Shodou okolností se o víkendu chystám po letech na svou oblíbenou mayovskou jedničku, kterou jsem teď koupil za pakatel na Xbox Marketplace (a doufám, že se oproti PC verzi nedočkám nějakého nemilého překvapení).

Gunslinger vypadá hezky, ale taky mám obavy z XBLA formátu - při takhle pěkné grafice z toho asi těžko bude něco většího, natož sandbox. Ale že by ho Techland určitě zvládl, bez ohledu na Dead Island, už druhý CoJ obsahoval dva sandboxové levely a i ostatní mapy byly nezvykle rozlehlé (ostatně jednička v tomhle byla na FPS dosti revoluční).

Jinak patřím k těm, kdo si nemyslí, že by byl nešťastný Cartel po hratelnostní stránce o moc horší než Call of Duty, technicky a stylově to ale byl povětšinou shit, no. Viz moje čtenářská recenze tady na Games.
  • Jsem jedinej komu to připadá jak RDR na nextgen? *14*
  • pěkné pěkné mooc pěkné!
  • jakubtomsa
    Ten dnešní šedivej den je hnedka krásnější! Nechť to zůstane first person, ale za RPG prvky bych se vůbec nezlobil.
  • MidnighT91
    Tak doufám že na pc dostaneme pořádnej kovbojskej sandbox, snad poslední dobrej byl Gun.
    Third person by mi nevadil, ale doufám že tam nebude chybět lukostřelba, tu mám rád...
  • Snad se to povede, drzim klukum polskym palce. Jejich Dead Island i prvni 2 Juarezy me zabavily na dlouho. Btw kdyby do noveho Juareze dali i kvalitni multiplayer, treba neco jako v Red Dead Redemption, tak by me nadseni neznalo mezi :).
  • Inquisitor
    starou belu *5*
  • shmeck
    Návrat k westernu je správnej krok *3*. The Cartel stal za ...
  • mě to hlavně přijde jako cellshade :) Doufám že nejsem sám :) Přijde mi to jako hezčí borderlands (reálnější, detailnější) Uvidíme :)
  • Jsem rád že se vrací COJ na western. První dva díly jsou velice kvalitní, trojka je sh*t a čtyřka snad napraví reputaci.
  • leč kdyby to bylo nakonec 3rd person, nezlobil bych se
  • Jo jo jo! Western já miluju *14*
  • Spiker01
    Já se hodně těšim, ale bojim, že to bude jen malá hra (tím pádem kraťoučká), ale jinak se těšim. Vůbec nechápu, co si mám myslet o vypuštěném obrázku. Vždyť to má být FPS..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit