Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger slaví termín vydání trailerem
22.4.2013 | Petr Poláček
40 příspěvků
-
Cartel byl humus, ale tohle...vypada luxusne. Drzim palce.
-
Ach, kdyby tak chtěl někdo vytvořit herní adaptaci jediného pravého Gunslinger - Rolanda Deschaina *14*. Když ale přemýšlím, jak by to dopadlo, tak raději beru svá slova opatrně zpět...
-
-
Pan je fanda S. Kinga a jeho Temne Veze? To podle me teda neni klasicky "western" ani omylem :-).
-
-
To tedy není a pán není pánem, ale paní *15*
-
-
Měl bych se dokopat a ty 4 nebo kolik, posledních knih sehnat a dočíst :D :)
-
-
Určitě dočtěte. Sice sama považuji za vrchol série Čaroděj a zrcadlo, ale ani zbytek ságy není zlý. Především obdivuji vkusné zakončení. Málem jsem plakala *15*
-
-
-
-
-
Důležité je především to, že tam po každym výstřelu vystříkne z každýho člověka aspoň 5 litrů krve, čili základní podmínka pro kladná hodnocení a vysoký prodeje byla splněna. *5*
-
-
... nooo, anooo *1*
-
-
tak na gmg to je i s predchozim dilem po vlozeni voucheru za cca 11 dolaru pro steam. no nekup to, ze jo? :)
-
Jsem nečekal, že to vyjde už takhle brzo - hezky.
btw kdo opět zareaguje na Trissku/Trolla je kok*t. -
-
...a ten čo zareaguje na Teba je čo?
-
-
Pojďme všichni sborem, za tím jedním volem *5*
-
-
Já bych zareagoval, ale v tom smyslu, že tý krve je tam trošku moc, co si budem povídat. Ale na hru se hodně těším. Jinak 14.99 EUR v předprodeji, je to možný??? Shut up and take my money! *15*
-
-
neviete ci to bude mat aj mp ak ano tak to predobjednam
-
Vypadá to dobře, snad jenom z toho nebude westernové call of duty a doufám, že to bude zaobalené do sympatického příběhu, jako první a druhý díl :)
-
Vypada to skvostne! Mohla by to byt dobra nahrada za na PC neexistujici Red Dead Redemption, i kdyz to nejsou uplne stejne hry ofc.
-
-
Bohužel RDR je tak unikatní a jedinečná hra že jí na PC nikdy nic nenahradí.. Silně pochybuju že by R* tu hru vydal na PC.. Už je na to moc pozdě :(
-