Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: The Cartel na 7 minutách záběrů ze hry
7.7.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Může mi někdo vysvětlit, proč se u UZI a MP5 v této ukázce hýbe při střelbě charging handle? Proč po každé výměně zásobníku u HK416 nebo co to je, tahá za charging handle a nepoužívá bolt release. To už jsou vývojáři tak líní, že si ani nenajdou chování a ovládání zbraní na youtube?
-
Těžko tomu uvěřit, ale to je snad ještě horší, než poslední díl CoD...
-
-
je docela odvážné to říct ale oproti tomuhle vypadá zpracování CoD jako hra nové generace
-
-
hmm muj dojem ? Grafika clekom ujde čo ma ale znechutilo bolo pri pohlade na zbrane a strielanie je to suche a tak trochu amaterske hold Call of juarez bol vzdy Vestern a toto sa na to nepodoba podla mňa zla volba ! *11*
-
Call of Juarez byla hra pro hráče, kterej se hrou baví. Tohle bude další slátanina pro naše malý neprůstřelný vojáky, kteří spasí svět klackem.
-
Fuj co to je za hnus?? to je nová hra?
-
-
nova KONZOLOVA hra
-
-
Popravdě na první díl CoJ jsem pohlížel jako na lacinou bugetovku, pak jsem ho ale dostal společne se Score a zhltnul jsem ho jedním dechem. Byla to pecka, skvělá neotřelá atmosféra, dobrej příběh, pistolnický duely, Billyho hraní si na Legolase, taky parádní. Dvojku jsem nehrál, protože vyšla v době kdy jsem pro samý WoW žádný jiný hry nevnímal ( a taky mám teď co dohánět *1* ). Ale tohle pánové, tohle bude pr*ser.... (čistě můj názor)
-
-
Dvojka sice šla, ale proti jedničce už nic moc. Chytlo to ten duch CoD (skriptovaná koridorovka s autohealem). První díl je prosti tomu nádhera.
-
-
A sakra, koukam napoveda k misi - najit Jezise, takze pro me neresitelny problem... *1* *2*
-
Tak ak sa neurazite, ja si to dovolim odpisat uz teraz. Prve dva CoJ boli super, ale toto je... Bezducha a nezazivna strielacka, kde budem mat 70% hry krvavu obrazovku. Ale aspon ze americke decka si budu pripadat ako v siedmom nebi simulacie bezneho zivota na hraniciach Najvacsej Demokracie a Mexika.
Nezostava nic ine, ako utriet slzu za dalsou dobrou hernou seriou *9* -
Měli radši zůstat u toho westernu, ten je perfektní, obzvlášť přes mulťák..
Tohle už je takový o ničem. -
Tak hral som CoJ 1 aj 2 a veľmi sa mi páčili. Sklamalo ma oznámenie o prenesení deja do modernej doby a nie divokého západu, ale aj tak som dúfal, že to bude fajn hra... Ale až takúto sračku som nečakal... Hrôza a hlavne tie naháňačky v aute... Škoda, strašná škoda...