Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediné co je na tom pěkné je docela originální prostrředí (klub plnej lidí, dálnice a zřejmě nějaká mexikánská čtvrť). Jinak je to zas debilní CoD s autohealem kterej je ještě vylepšenej rudejma čmouhama a panákama co čekaj až je z půl metru odstřelíte. Ai je taky koukám tragická viz to řízení auta. Když už auto řídí počítač tak nechápu proč do všeho vráží.

Ach jo první díl byl parádní tohle je další z dalších stejnech stříleček.
  • heh, pokud to nema ve hre nazev battlefield a nebo farcry tak vsechny akcni strilecky vypadaji podle vas jak call of duty:-)))) Uz je to takovej trend, ze kdyz je video nejake strilecky tak samej komentar....zas klon CoD, zas to vypada jak CoD. Nebude to asi tim, ze akcni strilecky jsou proste na jedno brdo???? Jedinej problem je, ze CoD je velmi znama strilecka a tak se vse k ni prirovnava.
    • Tak si zahraj první díl call of Juarez a pochopíš ten rozdíl
      • hrál jsem vsechny diky call of juarez. Hral jsem ho hlavne kvuli prostredi, co se tyka hratelnosti byl prvni CoJ dost zalostnej.
        • No tak to pak holt o vkusu. Každýho baví něco jiného. Já na první díl koukal jak na zjevení. A to asi i proto že jsem ho hrál mnohem později právě v době koridorovek s autohealem, který mě dostz lezou na nervy a hlavně jsou všechny stejný. Hlavně samý wow efekty a "dělej dělej musíme jít stylem", stupidníma nepřátelema k který se do tebe netref z půl metru a dokud nepřeběhneš čáru tak choděj furt další. Mě tohle prostě nebaví.
          • Však jasny ja to chapu. Jak rikas je to o vkusu. Ja nerekl ze se mi hra nelibila, oba dva dily z divokeho zapadu byly super. Jen hratelnost mi prisla trochu divna. Ja jen poukazoval, ze se dnes proste kazda hra prirovnava ke CoD. At je to cokoli, tak se pise ze to je zas napodobenina CoD. CoJ The Cartel podle videa nebude to co byval CoJ. WoW efekty u her mi nevadi, ale auto-health a stejne to jak jsi popisoval, dokud neprebehnu caru porad chodi nepratele. Uz nejsou hry co bejvaly a uz ani nebudou. Ale jak rikas, je to holt o vkusu.
            • Cajk
              Tak autoheal je prostě taková nouzovka, můžeš mít buď to, nebo lékárničky, což na bojišti i v životě realistický dvakrát není. Pak taky můžeš udělat to, co kdysi udělali borci z Bohemky s Flashpointem a na všechny tyhle kraviny se vykašlat. Jenže pak ti to zase nebudou hrát děcka, který tahaj peníze od mámy z peněženky - a to je pro studia co chtěj primárně prachy, trochu problém.
            • Přesně. Navíc doba je taková že hry mají primárně vydělávat. Chápu proč to tak je. Prostě taková je doba. Jde ale o to že to má pak ty dopady že se každý studio bojí udělat něco jinak a raději následují úspěšný obchodní model ale call of duty. Ve výsledku jsou pak všechny hry stejný. Navíc do marketingu se vráží mnohem víc peněz než do vývoje. Proto jsem rád když to někdo riskne a snaží se to dělat jinak. V tomhle mě naprosto fascinují třeba tvůrci Penubry a Amnesie. Ale jasně holt pak nemaj miliony v tržbách. Mrzí mě třeba co se stalo z Bioware. Sice jsou jejich hry stále na vyšší úrovni, ale taky je to jak přes kopírák.

Paradoxem je že mě třeba autoheal když se objevil poprvé v CoD2 docela líbil. Bylo to něco nového. Jenže už je toho moc.
            • Cajk
              haha:) RCG - recycled game? :))
            • COD zosobnuje vsechny tyhle a dalsi negativni prvky ktere hracum vadi tak je vyuzivany jako priklad .. misto napsani pul strankove eseje o tom co ti na hre vadi proste reknes ze je to COD na divokem zapade, nebo COD s mimozemstanama a nanosuitem, nebo hrozici COD s destruktivnim prostredim, atd .. COD by se mohl oznacit jako samostatni herni subzanr .. neco jako DOOMovka kdysi ..
  • Okamzite at daji nazev call of Juarez Pryc...a nechaji jen CARTEL...tahle spiiina si kvalitu Juarezu nezaslouzi *10* *12*
  • RakeW
    Ja nevím, no. Já se na Cartel těšil a v diskuzích se ho i snažil nějak obhajovat. Co si budeme povídat, i dvojka byla jako Call of Duty. Tedy nejlepší klon CoD, co jsem hrál a předčil samozřejmě i originální sérii. Kdo říká, že to nebyla CoD-like hra, tak kecá :). Ale za prvý to prostředí očividně dělá divy a za druhý měla neskutečný koule. Takže jsem Techlandu věřil i tentokrát, námět mi to přišel zajímavej.

Leč tohle video celkem dává za pravdu okolním negativním reakcím. Šance na dobrou hru jsou čím dál tím menší (a už vůbec se nedá hovořit o šanci na skvělou hru).
    • KIMCID
      i tak se těším
      • RakeW
        A dyť já trochu taky ;).
  • me se nejvic libila jednicka. teba ohen se choval jako pravy, do ohniste jsem nahazel drevo a ohen se zvetsil sice byl v rozsahu omezenej ale kdybi ho vic rozsirili tak by to bylo super treba podpalovat domy
  • Panečku, takovou AI jsem neviděl od druhého FEARu :D
  • BLOODY SCREEN SO FU*KING REAL! Chce se mňe blít.
  • Proč proboha museli zabít i tenhle skvělej western?Jen další tupá arkádová střílečka bez kapky realismu...Prostě hnus.Je to stejný jak se sérií Brothers in Arms.
  • Me se zda, ze to vypada trochu "Beckove". Jen spousta strileni naslepo
  • *1* *1* *1* co to proboha je ? ;D a kdo to proboha hraje ? lambariada s otřesnou hrou ;D pecka *11* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit