Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: The Cartel představuje multiplayer
13.7.2011 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Mam pocit ze z 1/3 X360 hracu kteri se nekde vyjadri vypadne tohle!
Nic proti tem kteri tohle nedelaji -
Je vtipný jak se slováci cpou na české stránky tomuhle podřadnýmu národu by se to mělo zakázat.
-
Multiplayer ať je klidně řežba, ale SP to udělat nemuseli. Kdyby vsadili na drsné emoce, strach a podobně, určitě by neprohloupili. Internet je plný videí masakrů mexických gangů. Ale když zmasakrujete UZI a brokovnicí 1000 nepřátel, jen se otupíte---
-
Seriozně , tahle hra zase tak špatně nevypadá ale dle mého osobního, skromného názoru nebude mít nikdy na jejího předchůdce Bound in Blood . Dost mě přitom zarazil ten otřesný fyzikální engine, BiB mněl tedy mohem lepší
-
Ale to není omluva. Spousta her na xboxu vypadá výborně.
-
Ale to je snad rozdíl, ne? Ty hry měly ve své době výbornou grafiku a ani dneska nevypadají vůbec špatně. Navíc nejde jen o technickou vyspělost, ale o celkovou grafickou atmosféru a s tou je to z dostupných videí u Cartelu opravdu na štíru. Právě BiB díky krásnému prostředí v tomhle excelovalo. Naopak technickou kvalitu grafiky u BiB, kromě výborné optimalizace, moc posoudit nedokážu, protože jsem to hrál na PC z roku 2006.
-
jezisi zase nova sra*ka ala CoD ale jeste k tomu nepovedena... a to jsem mel puvodni westernove CoJ rad :(
-
at ziji flame wars !!
-
Proč má tady tahle hra tolik článků?
-
a ty si třetí a největší a už zní nevyrosteš
-
ja bych to shrnul ze jste oba kkti .. a muzete jen doufat ze z tehle blbosti vyrostete ...
-
Zřejmě běžný posluchač Shitmuse
-
TY DEEBIL čESKÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ČEŠI SU TRAPNI CHUDACI !!!!!!!!!! HAHAHA PEPICI !!!!!! *11* *12*
-
to myslíš tu přebloomovanou hrůzu ze který bolej oči ? :)
-
Dalsi next-gen sragora *11*
-
Ja nestavim grafiku na prvni misto, ale z videii k teto hre me pripadne, ze se po graficke strance jedna o dvacet let vyvijenou hru jako Duke...
-
no ono jde spíš o to, že když už ta hra vypadá nulově co se týče hratelnosti, tak aspoň ta grafika by mohla za něco stát.. když už nic.. já většinou neodsuzuju hry z videí ale tohle je uplně mimo snad ve všem..
-
Call of dutyrez
-
ty si dobrej dacan
-
Bože! maj kamenný ksichty! wáááááá *11* *10*