Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: The Cartel představuje multiplayer
13.7.2011 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Většinou na grafiku nehledím ale tady je to něco tak strašného že mi to nedá abych si taky zanadával. Oba předchozí díly mě bavily na výbornou ale když tvůrci oznámily že děj se bude odehrávat v moderní době trošku jsem znejistěl. Ale říkal jsem si že vývojáři snad vědí co dělají a nevypustí do světa nějaký paskvil. Bohužel se zdá že vypustí. Není tu žádný western, grafika je vážně "lahoda" a celé se to tváří rádoby drsně.... Zkrátka nuda nuda šeď šeď.
-
jsem asi retardovanej....všichni tu nadávají na grafiku... a já si doma užívám u:
BF2, Mafia, Deus Ex a snažím se rozchodit Thief: the dark project :-) -
-
Ale to je snad rozdíl, ne? Ty hry měly ve své době výbornou grafiku a ani dneska nevypadají vůbec špatně. Navíc nejde jen o technickou vyspělost, ale o celkovou grafickou atmosféru a s tou je to z dostupných videí u Cartelu opravdu na štíru. Právě BiB díky krásnému prostředí v tomhle excelovalo. Naopak technickou kvalitu grafiky u BiB, kromě výborné optimalizace, moc posoudit nedokážu, protože jsem to hrál na PC z roku 2006.
-
no ono jde spíš o to, že když už ta hra vypadá nulově co se týče hratelnosti, tak aspoň ta grafika by mohla za něco stát.. když už nic.. já většinou neodsuzuju hry z videí ale tohle je uplně mimo snad ve všem..
-
-
grafika grafika grafika... Tahnete vsichni do P I C I !!!!!
-
Asi zase budu proti proudu. nevim, proč by multiplayer měl být horší než u ostatních her třeba Crysis atd? Mody vypadají velice lákavě, i zbraně a prostředí. Samotná hra mě nenadchla, ale multiplayer tedy rozhodně ano
a vaše soudy...... gameplay multiplayeru vypadá úplně stejně jako ve Far Cry 2 (a ten nebyl vůbec špatnej) -
jezisi zase nova sra*ka ala CoD ale jeste k tomu nepovedena... a to jsem mel puvodni westernove CoJ rad :(
-
Mne sa tiez nejak nezda ta grafika CoJ 2 bol graficky krasny a hratelnost uzasna dufam ze aspon tu nepokazia...uvidim ake budu recenze az potom kupim inac to nevidim
-
Tak tahle ukázka mě opravdu nenadchla. Spíše naopak.
-
Bože! maj kamenný ksichty! wáááááá *11* *10*
-
Tahle série stála na době, ve který se odehrávala a oni udělají toto...to zase bude keců o nízkých prodejích a zlobivých pirátech
-
Podle grafiky bych řekl,že to vyjde tak na PS 2