Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Call of dutyrez
  • Jazz
    A můžu se jako zeptat, kdy to bude pro PC ?
    Steam píše v září, trailery říkají 19.7. nebo 22.7., tak čemu mám věřit ?
  • Call of Juarez Bound in Blood -> úžasná westernová akce se skvělou hratelností a perfektní grafikou.
    Call of Juarez The Cartel -> co to ku*va je?! To, že se titul odehrává v "přítomnosti" by mi nevadilo, ale vypadá to jako tupá nudná střílečka, obohacená o hnusnou (přemýšlel jsem nad tím, jak to napsat, ale "jemnější" výraz jsem opravdu nenašel), ano, HNUSNOU grafiku... Starší bratříček jasně exceluje.
  • Amylee.Anderson
    To i jednička má hezčí grafiku...A nejenom to.
  • Pekny no takze je to kopie COD (jako skoro vsechny moderni strilecky). A jeste k tomu mi grafika nejvic priomina GTA SA *1* si radsi zahraju znovu COJ: bound in Blood nez toto.
    • Presne tak!!!
  • Proč má tady tahle hra tolik článků?
  • Seriozně , tahle hra zase tak špatně nevypadá ale dle mého osobního, skromného názoru nebude mít nikdy na jejího předchůdce Bound in Blood . Dost mě přitom zarazil ten otřesný fyzikální engine, BiB mněl tedy mohem lepší
  • Multiplayer ať je klidně řežba, ale SP to udělat nemuseli. Kdyby vsadili na drsné emoce, strach a podobně, určitě by neprohloupili. Internet je plný videí masakrů mexických gangů. Ale když zmasakrujete UZI a brokovnicí 1000 nepřátel, jen se otupíte---
  • slovak v diskuzi o zabavu postarano, vzdy a vsude.
    • at ziji flame wars !!
    • TY DEEBIL čESKÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ČEŠI SU TRAPNI CHUDACI !!!!!!!!!! HAHAHA PEPICI !!!!!! *11* *12*
      • Je vtipný jak se slováci cpou na české stránky tomuhle podřadnýmu národu by se to mělo zakázat.
      • ja bych to shrnul ze jste oba kkti .. a muzete jen doufat ze z tehle blbosti vyrostete ...
        • a ty si třetí a největší a už zní nevyrosteš
      • Zřejmě běžný posluchač Shitmuse
    • Proc ty minusy? Ma pravdu ten chlapec!
  • Ono to fakt ale vypadá hůř jak BiB (tam přitom bylo spousta graficky dechberoucích scén). Čím to sakra je? Že by chrome nebyl vhodný pro městskou zástavbu, auta apod.? Třeba i Nail'd na stejném enginu vypadá mnohem líp (i když tam se při té rychlosti leccos schová).
    • Treba ukazujou Xbox verzi a na PC to bude lepsi? Aspon doufam.
      Jinak MP mody se mi zdaji zajimave, team deathmatche uz mam plne zuby.
      • Ale to není omluva. Spousta her na xboxu vypadá výborně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit