-
je to vážne tak zlý? když nic jiného alespoň atmosféra a originální nápad
-
Co vlastně tak pokazili ? Dělal tuhle hru snad nějaký jiný tým než předchozí nadprůměrné Juarezy ? Nějak se mi tomu hodnocení jen kvůli opuštění westernově dobových reálií nechce věřit . Podobnou zápletku mělo třeba i Total Overdose a to byla přece pecka !
-
-
Naprosty souhlas! Taky za tak spatnou hrou vidim vice nez jen presun do moderni doby.
Muzeme jen spekulovat, jestli jim dochazely penize a tak hru uspechali anebo treba najali nejake levne a spatne programatory. Vazne to temer vypada,ze to ani nedelali autori Call of Juarez 1-2, protoze ti by za normalnich okolnosti takhle spatne vypadajici a celkove zmrsenou hru snad ani nemohli udelat.
-
-
Já sem tomu věřil ach jo *7*
-
Takhle nějak dopadne Brothers in arms: furious 4...ale asi 100x hůře.Zas tak velký změny ve hrách by se dělat neměli (nemyslím tím grafiku atd. ) mohlo by to znamenat propadák jako tady Call of juarez the cartel >:-(
-
-
na druhou stranu cod2->4 prechod se pomerne vydaril :)..
-
-
nojo ale tam slo v zasade o pretexturovani prostredi a premodelovani zbrani a postav .. herni mechanizmy jsou stejne
-
-
-
jedničku sem dohral na pc, dvojku na xku,byli to celkem dobry hry ve fajn prostředí,hlavně celkem neokoukanym ani přiběh nebyl špatnej.Ale tušil sem, že takovadle rapidni změna bude pro tu hru zářez.A tak se evidentně stalo,trojku si tedy odpustim,to prostředí z obrazku mi stejně nic neřiká...
-
Hloupé, nudné, trapné a hlavně - sterilní. Co tím myslím? Zrovna jsem dohrál jeden mod na Stalker: SoCH. Když jste na sobě měli opancéřovaný exoskeleton a dostalil zásah z kalacha, udělalo se vám rudo před očima, kynetická energie střely s vámi praštila na zem a vyrazila vám samopal z ruky. Pokud jste se dostatečně rychle neprobrali a neodplazili do krytu, končili jste. Měl jsem pocit, že tam jsem, že takhle nějak by se mnou zásah do neprůstřelné vesty zamával, že takhle nějak by reálný souboj probíhal (a není až tak důležité, zda by tomu tak bylo i v "reálné realitě", šlo právě o ten pocit). A tato krávovina? Hrál jsem jenom první level a říkám: stačí. Nepřátelé padají z nebe, zbraně nekopou, nepřátelé se chovají jako slamnění panáci - nikterak nereagují na vaše zásahy, až potom se najednou svalí, aby po cca minutě jejich těla záhadně zmizela - to je též *10* . V soubojích prostě jdu proti 2-3 nepřátelům bez zvláštního krytí a mačkám myš, když mne náhodou několikrát trefí, hra mne sama upozorní, že se mám skrýt a počkat *1* ... Jo, a když jsem náhodou lenivý, prostě se schovám za kámen a počkám, až to parťáci vystřílí. Taktizování ve smyslu obkličování a snyhy vpadnout do zad - proč by to někdo dělal? Tak takhle vypadají sterilní souboje. FPS lze vše odpustit - kýčovitě trapné protagonisty, kýčovitě trapné hlášky, kýčovitě trapný příběh, prý horší a zastaralou grafiku, instrukce a návody na postup implementovabé do hry a prozrazující, že autoři hry považují její hráče za pacienty přeživší lobotomii -, ale nudné, neživé, prostě sterilní souboje, to v žádném případě. To je jádro FPS a to je zde naprosto zničené a znehodnocené. To je dle mne hlavní důvod, proč této hře náleží nálepka ODPAD. To už jsou lepší hry od jejich krajanů z City Interactive - a to z toho důvodu, že se nepokoušejí být něčím "cool" a nezapírají, že jsou to, co jsou - budget.
-
Já jsem se u hry skvěle bavil, osobně jsem si jí teda pustil radši než třeba BF3.. Úžasný honičky v autech, vulgarita, prostředí... Vadila mi jen občasná teleportace (=bug) mých spolubojovníků a hra byla dost krátká, ale to může být jen můj pocit, protože jsem jí dohrál jedním dechem.. Kdybych si jí býval koupil, peněz bych určitě nelitoval *1*
-
Jestlipak to není i tím, že Techland věnuje více péče Dead Islandu. Ten totiž z trailerů vypadá výborně. Snad si s ním napraví reputaci.
-
-
Hmm nevím..trochu mi vadí že to je First Person Shooter ze 1 traileru jsem čekal že to bude něco jako Resident Evil nebo spíš Silent Hill. Ale akorát že pujdu o hodně více přežití a ochranování ostatních a ještě že člověk buded zajimat o characktery . Ale myslím že dobré by to být mohlo
-
-
huch.. celkem sok, za 4 jsem teda necekal :X
-
Cože tak málo? *1* To je tak na 7/10 bez přirovnání k minulým dílum CoJ. Vyměntě už ty sucharské recenzenty. *1* Ale stejně mě nejvíc pobavil Grygar a jeho videorecenze na Duka. Snad se podle toho nikdo neřídil.