-
haháá lepsie novy COJ ani dopadnut nemohol, ja som z neho taky nasrany ze hram call of juarez 1 na DX10 , ta grafika nema chybu :)
-
Může mi už někdo konečně říct kdy to vychází i pro PC když v traileru je 22.june xzone má konec srpna steam půlku zaří a další obchody zase jinak ? To zas mají konzoláci nějakou exkluzivitu nebo co ?
-
-
V Evropě 16. září. Vývojáří vždy upřednostní platformy, na kterých není majorita zhovadilých pirátů, takže PC logicky až na konec.
-
-
Tady ti někdo něco určitě vysvětlí .... většina zdejších sou malé děcka co hrají wow a tvrdí jak není navykové a jak je vypilované ze všech stran a nakonec když jim doujdou komenty začnou máchat urážkama jako by stebou chodily každý ven po dobu 8 let ven a znaly tě líp jak sami sebe
docela si zvykneš když je budeš u každého příspěvku flamowat a pohrdat tak něma *1*
ale nesouhlasím stebou krade se dost jak na pc tak xbox takže tvůj vyrok byl nemýstný -
Uprednostnuji napred ty jednodussi platformy. A o te piratske majorite neco vis z vlastni zkusenosti,nebo jsi jen cetl zasveceny clanek nekde na idnes ?
Koneckoncu u ''vas'' na konzolich se nepirati(podle tebe),proto si muzete dovolit mit o 300Kc drazsi hru. U jinch titulu to oproti PC dela jeste mnohem vice. Takze vam to preji. -
-
Pravicový bulvár idnes nečtu. A co se týká té jednoduchosti, tak naprogramovat hru na konzoli je mnohem složitější než na PC. To že se na konzolích nepirátí jsem napsal kde ty chytráku? Opravdu miluju takové lidi, co umí jen všechno překrucovat a plácat nesmysly.
-
-
to se asi zrovna zbožňuješ:)
-
-
Přesně to jsem čekal, tak mi místo trpaných urážek napiš, kde jsem překroutil fakta nebo napsal nějaký nesmysl? Čekám na konkrétní příklad, v opačném případě jsi pro mě stejný blb jako ti ostatní.
-
-
-
On Streptokok bude nejspis jen hloupy troll, nebo frustrovany konzolista nespokojeny se slabym vykonem sve pseudo-next gen konzole.
Ja ho ale chapu, koukat na rozplizle textury, hrat hry s autoaimem a v multiplayeru pomalu nepoznat co je to dedikovany server, to by ve me taky vzbuzovalo zurivost *15* -
-
spíš nechápe, že na konzolích se sice pirátí ještě víc než na PC, ovšem taky se toho na ně víc koupí, díky většímu rozšíření..
-
-
Hezky mě tu pomlouváte vy inteligenti a přitom mě ani neznáte. Já jsem PCčkář (konfiguraci psát nebudu, stejně by mi ji tady nikdo nevěřil :-), akorát jsem objektivní člověk a realista. Vlastním sice i Nintendo Wii a PS3, ale většinu herního času trávím na PC.
A když už řešíte pirátskou verzi Xboxu, tak ne každý si umí upravit konzoli tak, aby na ní fungovaly pirátské hry, zatímco stáhnout a nainstalovat pirátskou hru na PC umí každý debílek.
A mimochodem, já sám část PC her stahuji načerno a kupuji jen některé, takže jsem také zhovadilý pirát. Ale pořád lepší než kdybych byl pokrytec.
-
-
-
-
No hlavně že prátská verze na x60 je venku už asi čtrnáct dní. To jen tak k těm zhovadilým pirátům...
-
-
-
Já pařil CoJ Bount in Blood na PC něják jsem tušil že The Cartel dopadne špatně díky moderní době já ho chtěl na Xbox nebo PS3 ale když to dopadlo takhle hrozně
-
Proč si většina diskutujících myslí, že Cartel za nic nestojí hlavně kvůli změně prostředí? Dyť to by bylo ještě to nejmenší...
-
Já si myslím že příběh mohl být o dost lepší,sice je pěkná častá změna prostředí ale ty textury jsou nic moc . Nejvíc mně štve omezený počet zabitých civilistů (ne že bych je rád vraždil) ale třeba mise v tom střešním baru je naprosto strašná asi 8x mně to poslalo zpět protože jsem zabil příliš mnoho civilistů. Dále si myslím že by mohlo být překládáno vše co řeknou nepřátelé jako v hunt or be hunted. Dále strašně otravuje jízda v autě nikdy se mi nepovedlo sednout si dozadu (jestli to jde).
Jen u pár kapitol si můžete sednout na místo spolujezdce a střílet z auta jinak pořád řídíte což je mimořádně otravné.
Já bych hodnotil 5/10 -
Ja som to hral a stacilo mi 30min a uz to nikdy nespustim.
Je to totalna kravina a nejde o to ze sa zmenilo prostredie.
a cudujem sa ze hodnotenie je az 4 ked ma Harry Potter 2. -
-
harry potter si nezaslouží ani 1 herní doba 2:40 minut za litr *16*
ja bych dal CoJ:C 6 ale to je jen můj názor
-
-
Rybář to pěkně setřel....zajímalo by mě co na hru Vávra....
-
-
No co by... on by ji udelal lip! Jako ostatne kazdou hru. :)
-
-
Každý vývojár ti povie že by hru spravil lepšie......
-
-
nejsem vyvojar a taky bych ji udelal lip ;]
-
-
-