Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan_Klobouk
    Naprosto genialni myslenka! Udelat neco rychleji, aniz by to melo vliv na kvalitu. Dalsi krok: udelat neco s polovicnimi naklady, bez ztraty kvality. Moc drzime palecky. ;D
  • Já stále doufám, že doručí co slíbili: Za Leona RE hru a za ty další dva méně RE více CoD(nebo jak to říkali). Pokud toti ž i Leon bude CoD se zombíkama, budu velice nepříčetný. *16*
  • Capcom odhaduje mnohamilionové prodeje RE 6, tak třeba se o to pokusí podobně...
  • Trol.diskuzni
    Respektuju tvůj pohled na věc.
  • Je to subjektivně objektivní.
  • Slyšel, ale spíš jsem to bral jako pokus Capcomu získat CoD děti z Xboxu apod.
    Myslel jsem spíše regulérní díly série.
  • Trol.diskuzni
    To je subjektivní...
  • Copak jsi neslyšel o RE: Operation Racoon City? Kvalita RE série je dávno ohrožena *7*
  • Vstřebávání názorů mi problémy nedělá, problém mám s jejich nepravdivostí/nesmyslností/bezobsažností. A v takovejch jsi mistr.
  • Doufám, že tím neohrozí kvalitu série RE (i když, po Chris vs boulder už nic tragičtějšího (a zároveň komičtějšího) asi nedostaneme *1* ).
  • Trol.diskuzni
    Svůj názor jsem sdělil srozumitelnou formou - že jej nedokážeš patřičně vstřebat, to už je věc druhá...
  • Jako vždy jsem se dozvěděl pouze to, že máš problém. O tématu nic.
  • Trol.diskuzni
    No vidíš - svůj názor sis vytvořil a já ti jej neberu. Tak mi neber ten můj...
  • Utvořit si názor na člověka, jehož názory většina zde přítomných nikoli zcela nerozumně považuje za naprosto zbytečné, vkustku není těžké a očividně jde o jedince, který se baví tím, že škodí/otravuje/provokuje.
  • Trol.diskuzni
    Ano, napsal jsem přesně to, co jsem chtěl. Prostě se nevtírej. *4*
  • Napsal jsi "holt amíci", tak už prosím konečně a jednou provždy mlč, protože ano - tvůj příspěvek byl mimo stejně jako drtivá většina toho, co tady z tebe vyleze!
  • Trol.diskuzni
    Rozhodně tak nečiním. Naopak se ostatní neustále snaží o to vtírat svůj pohled na mé názory a osobnost... *4*
  • Prostě se nevtírej *7*
  • Trol.diskuzni
    To, že pochází z Japonska, neznamená, že nejednají pod vlivem americké kultury...
  • Tak si ještě najdi, co zanemná "Key people", protože v Capcomu jsou to 4 Japonci. Prej Amíci *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit