Přejít na výpis diskuzí
Capcom hlásí ztráty, Resident Evil 6 zklamal
9.5.2013 | Ladislav Loukota
52 příspěvků
-
No každopádně, o tom chce ještě někdo polemizovat?
-
jiste za to muzou pocitacovi pirati
-
Shoř v pekle!
(Taky to nechápu. Z nějakýho důvodu tu sračku DmC nemůže nikdo v diskuzích kritizovat. Je to odpad, co poplival celou značku DMC, ale né, prostě jakmile něco řekneš, tak jsi Satan a mínuska. No nic, některé věci jsou mezi nebem a zemí.
Měli to vydat jako separátní značku a byla by to průměrná akce. Pod značkou DmC je to facka sérii.) -
Meli jse soustredit na jednu kampan s vice hardcore prvky jako u 4! O 70% min QTE! Vetsi oblast k pruzkumu + hadanky! Lepsi monstra kterych se fakt bojite! Vetsi obtiznost! A hlavne navodit pocit strachu a bezmoci! Tod muj nazor. *5*
-
a kdo by chtěl mít avatar Justina??...nechápu
-
paskvil to urcite nebyl jen spatny re! *5*
-
Jenze se jednalo o predel stare serie a spousta lidi k tomu byla skepticka.
-
nechápu, hru jsem hrál a dohrál a byla perfektní. Sice mám radši RE4, ale RE6 byl IMO o trochu lepší než RE5 (který byl taky skvělý). Že se prodávalo dragon´s dogma mě nepřekvapilo, perfektní RPG se prodá vždy. Překvapil DMC, kdo proboha chtěl hrát za toho černovlasýho i*iota nechápu.
-
Ja jim trochou prispeju, PC verzi nabizi za cenu vice nez umernou kvalite hry a navic se finisuje na ceskych titulcich takze RE6 urcite zavita do moji sbirky.
-
Neber nám Helenu!!! *4*
-
Letos jsem hrál obě hry--- Ascension i DMC a druhý zmíněný mě bavil více...
-
DMC...
Máš na mysli tu jednoduchou kopii God of War, která se jmenuje DmC?
Nedivím se, že moc neprodala. Bezduché rubání pomocí přesílených útoků (Demon's dodge -> Arbiter) které mají běžně dosah pomalu poloviny herní obrazovky, to nezní jako důstojný další díl značky DMC. -
Tak tak, naprostý souhlas
-
Njn to je tak když se z Resident Evilu stává víc a víc "Call of duty na poli survival horrorů", tak se není čemu divit :D
-
Tak Devil May Cry znají snad všichni... ano Dragon´s Dogma je nová značka, ale když nepočítám Dark Souls: Prepare to Die Edition tak to bylo nejlepší RPG skrz platformy...
-
prvni dil ktery jsem si nekoupil,stacilo me zahrat demo a videt par videi a byl jsem pekne otravenej.akcni kravina s divne poskakujicima postavama,....borci v capcomu si nutne musi zahrat remake prvniho dilu na game cube,pak treba prijdou na to kde je chyba.pokud vytvori dalsi dil v duchu stareho resi,beru vsema deseti ale na strileni tady mame jiny hry nez RE
tohle vzdycky nakopne :-)
http://www.youtube.com/watch?v=VZH5IXwyKwc -
Obavam se, ze to, co povazujes za poradneho Residenta by se prodavalo jeste hur.
-
Nova a nezabehla znacka a lide jsou opatrni do ceho vrazi penize. Takze se jim muze lehce stat ze RE7 proda jeste min, kdezto DD2 a DMC2 vic jak predtim.
-
Nevim, mě se to za těch 350,- nezdá zas tak špatný. Spíš naopak. Hra, u který vydržim 10+ hodin je pro mě dobrá hra. Akorát ty souboje s bossama, ty mě fakt připravěj o nervy...
-
v cervnu by mela vyjit konverze Resiho z 3DS ktera je prej hodne povedena