Přejít na výpis diskuzí
Capcom: „Je tu příliš mnoho nových Resident Evilů“
4.2.2013 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Je to bohužel tak. Už jsem ztratil naději, že někdy nějaký nový díl Resiho dosáhne alespoň z poloviny kvalit původních tří dílů. O RE1 Remake a RE0 z konzole Nintendo GC ani nemluvím. Ty jsou prostě nepřekonatelné!!! Zdravím všechny fandy a pamětníky původních dílů.
-
-
Teď jsem ty dva začal hrát na Dolphin emulátoru :)
-
-
Pochybuji že se někdy RE vrátí k survival hororu. Což mě mrzí, ale na druhou stranu si nejsem jistý jak by dnešní hráči takovou hru přijali.
-
-
Já doufám že ano. A jde vidět že fanoušků kteří by raději návrat ke starším dílům je dost. Doufám že se to posledním dílem ukázalo, že nemusí mít strach zkusit udělat z RE zase survival horor a ne variace na CoD. Je dobře že tahle úlitba(RE6) mainstreamu pohořela.
-
-
Bylo by super, kdyby poslední věta, byla věta oznamovací a né tázací. Ale úplně nejlepší by bylo, kdyby byla pravdivá *4*
-
Licker už prostě dolickoval...
-
Pro mě pořádný horor, Resident Evil, skončil u dvojky :)
-
-
Nemesis byl taky fajn *5*
-
-
Největší chybou posledních 2 RE je parťák. Jistě, pro co-op je to asi super, ale já rád horory hororové a ne ve stylu Dead Space, čili nestrašidelné.
RE6 kritizovat nebudu, ještě jsem ho nehrál a do března ani nebudu, ale RE5 to nutností chodit s partnerem totálně pos*al, nehledě na to, že jsem SHeevu během prvních 10minut k smrti nenáviděl a když mě vážně nasr*ala, vystřílel jsem do ní zásobník za doprovodu laviny nadávek směrem k obrazovce. RE4 to měl bez problému - s Ashley hráč nestrávil zase tolik času, neplýtvala kvůli své stupidní AI náboje a nepletla se mezi nepřátele. -
jen ze tam mate preklepy, jinakk fajne dik
"Což není špatná pvaha, protožr" -
-
jinakk?
-
-
Už aby RE6 vyšel na komplu, hrál jsem PS3 demo, ale radši si počkám na PC verzi. Doufám že RE 6 bude dosahovat kvalit RE5, který považuji za snad ještě lepší než RE4. Nechápu co se komu líbí na těch prvních dílech, zhlédl jsem pár videí na You tube a vypadá to stejně nudně jako ZombieU. Jakasí otřesná kamera, furt jen samí zombíci, žádná akce, mno prostě dost nuda.
-
-
Ono ty dnesni dily se soustredi vic na akci, ty stare byly vic o hororove atmosfere. Prave k tomu slouzila i ta "otresna" kamera *3* A ze tam jsou jen sami zombici? O tom snad RE serie je, ne? *14*
-
ešte niečo pán troll?
-
-
To už tu človek nemôže mať ani len ľahko odlišný názor, aby ho hneď niekto neurážal a nenadával mu do trollov.
-
-
Názor je jedna věc, ale soudit dle pár videií na yt je podle mě nevhodné. Původní díly už ze současné generace ocení málokdo, možná znalec, ale tehdy to byla pecka. Hra byla ve své době průlomová a všechno to, co označuješ "otřesné" bylo v té době dokonalé...
-
-
-
-
Jaktoze za to nemuzou pirati? jo aha ono to na PC jeste nevyslo....
-
-
Problematila piratstvi je specialita Zapadu. Japonske jadro to umi videt strizlive, zvlast kdyz jim to nevyjde podle planu. Stejne tak si ale nedelaji iluze, ac by samozrejme Capcom rad chtel, ze by PC verze mela radikalne neco na prodejich zmenit-to se jim s zadnym dilem nepodarilo, Biohazard dominuje predevsim v ziscich jako konzolova znacka uz od pocatku. PC verze prodeje mohou v ocich japonske vydavatelske casti Capcomu jen prekvapovat, a proto taky od nich neuslysis o piratstvi zadny kec
-