Přejít na výpis diskuzí
Capcom ukazuje nový engine na videu z PS4 hry Deep Down
21.2.2013 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Ani nevím, proč mě to napadlo, ale líbilo by se mi, kdyby takhle nějak stylizovanej a ztvárněnej byl Tihef 4:)
-
Mozna blba otazka, ale jsou to vsechno ingame zabery?
-
-
velmi blba otazka :) ... samozrejme ze niesu
-
tam je poznat kdy ,,hrajes,, hru...jak tam pobiha ta postava v jeskyni jako ze tretiho pohledu a kdy to je nejaka animacka
-
-
No jo zase se bude probírat jenom jedna věc grafika, grafika a zase grafika.
-
-
A co jinyho z videa vycist yo? Ze tam bude drak Smak? A krutoprisnej mec? *16*
-
-
Tak nejde jenom o tohle video. Ale že se zase bude převážně řešit technická stránka her a ostaní půjde stranou.
-
-
U tech dem se od kdy vlastně řeší story? *2*
-
-
-
-
mno ono už jednotka má skvelú grafiku..aspoň podla videí..ale kým to nebude na pc je to mino mňa... *13*
-
Oblivion potká Dragon's Lair a říká, co kdybychom to dali dohromady? *4*
-
-
Je to Dragon's Dogma, ne Lair. Detail...
-
-
Je to Dragon's Lair, protože ten jsem myslel :)
-
-
-
Jestli z toho opravdu bude hra, vypadá to že polezou trochu do zelí Dark Souls a to je super. Jen víc takových her.
-
proč nemužou vychazet aspon občas hry jako byl fallout 2? už je to 10 nebo vic let proboha. ted se chysta wasteland ktery je ale jen nekde v pulce vyvoje.
tyhle nový rpg jsou jedno jako druhé akorát mají lepší grafiku. -
-
Promiň ,ale nemůžu souhlasit jelikož Dragons Dogma je opravdu jedno z nejlepších RPG co jsem v životě hrál a ,že jsem toho zažil od roku 90 fakt hodně.
-
-
neviem teda co si hraval za tych mnoho let, ja som si uzil tiez svoje, ale osobne suhlasim s nazorom, ze tieto RPG su dost podobne, dragons dogma nevyzera zle, ale ked som videl gameplay, zahrat som zatial nemal moznost takze sudim iba podla toho, tak osobne nebol velky rozdiel napr. oproti LOTR war in the north, ktory som hral (sice toto nie je RPG), ale dost my to pripomenulo prave tuto hru a to znamena, ze minimalne z tohto pohladu je ta hra nic moc, ale nehovorim, ze nemoze mat ine kvality, ako som pisal nehral som, nemozem preto celkom objektivne sudit, ale napr. skocil som aj po last remnant a no nedohral som, strasne ma nebavilo, zo zaciatku to bolo waw a pekne a krasne ale ako hra sla dalej a dalej, stale to bolo aspon pre mne nudnejsie a nudnejsie, Dragons dogma by som rad zahral, takze ta beriem za slovo a dufam, ze tie gameplay bol len taky slaby odvar toho co clovek skutocne moze zazit v hre a aky zazitok z nej nakoniec bude mat, vecsinou ale sa moj nazor shodoval s gameplayom, takze no neviem, skratka musim skusit, zatial nebudem tvrdit to ze je jednym z naj RPG, aj ked po odhrani, mozno to tvrdit budem :)
-
-
-
Toe je proste mega..Chtel sem pockat, az bude prvni slim verze, ale nejde to vydrzet..proste nejde
-
-
Zhluboka dýchej.
-