Přejít na výpis diskuzí
Capcom ukazuje nový engine na videu z PS4 hry Deep Down
21.2.2013 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Prosimtě nekecej, sám máš minikašpárka, tak nezavid dospělím.
-
Co tam dělá zaeed? *1*
-
Ten našel za slúpkem číslo 16. Nezobrazené != nelogické
-
Paradni atmosfera. Ted nevim jestli nejlepsi trailer na hru je toto nebo trailer na Dead Island.
-
A kde vzal štít? *3*
-
teda, Boots samozřejmě :D
-
měl Gauntlets of the Divine Icecube :P
-
Ten záběr postavy procházející jeskynní chodbou, ověšené batohy, ten mě přesvědčil. Tohle vypadá opravdu krásně.
-
Hlavně z Glokty. *15*
-
Přečti si knižní sérii První Zákon(nebo klidně i jeho další knihy) od Joe Abercrombieho, podle tvého komentáře z ni budeš nadšená.
-
moc hezké.. líbí se mi ta batožina a tak.. konečně tomu dává realistický rozměr.. jako že si neskladujou všichny výbavu v análním otvoru... Myslím že se to snaží hodně hrát na realismus.. což je vidět i z toho draka, který se na close view choval opravdu jako zvíře... I když jestli je to realistické tak nebude moci lítat (alespoň tento) protože jeho křídla by ho neunesla... A ta scéna s ohněm je velice nadsazená ale tak nějaké akční prvky hry by měli zůstat.. Špinavý chlapy ve střednim věku místo napomádovaných manga modelů jsou mi simpatičtější... britský přízvuk umocňuje ten pocit špinavého středověku jako by ze seriálu HBO... No moc hezké.. ale je to pouze ukázka.. i když věřím že nové konzole b klidně mohli vytáhnout hru v takové grafice.. proč ne... myslim už sme tomu byli dost blízko několikrát... Vývojáři byli limitovaní pouze technikou... tak uvidíme...
-
Ty jsi si nevšiml jak rychle stepoval a díky tomu pohybu se nespálil. *15*
-
Myslím, že to je dobrý znamení - Japonci mají přece jen dost odlišný nápady od západu a když to skloubí ze západní stylizací tak z toho může být něco skvělýho - např. ten "drak" - příde mi to spíš jako nějakej druh wyverny, ale co.
-
To bylo první co mě napadlo. Ale brzy už něco ukážou to je jasný
-
velmi blba otazka :) ... samozrejme ze niesu
-
Skoro Dark Souls 2? *14*
-
jaktože tomu chlapíkovi neuhořely nohy? O_o
-
neviem teda co si hraval za tych mnoho let, ja som si uzil tiez svoje, ale osobne suhlasim s nazorom, ze tieto RPG su dost podobne, dragons dogma nevyzera zle, ale ked som videl gameplay, zahrat som zatial nemal moznost takze sudim iba podla toho, tak osobne nebol velky rozdiel napr. oproti LOTR war in the north, ktory som hral (sice toto nie je RPG), ale dost my to pripomenulo prave tuto hru a to znamena, ze minimalne z tohto pohladu je ta hra nic moc, ale nehovorim, ze nemoze mat ine kvality, ako som pisal nehral som, nemozem preto celkom objektivne sudit, ale napr. skocil som aj po last remnant a no nedohral som, strasne ma nebavilo, zo zaciatku to bolo waw a pekne a krasne ale ako hra sla dalej a dalej, stale to bolo aspon pre mne nudnejsie a nudnejsie, Dragons dogma by som rad zahral, takze ta beriem za slovo a dufam, ze tie gameplay bol len taky slaby odvar toho co clovek skutocne moze zazit v hre a aky zazitok z nej nakoniec bude mat, vecsinou ale sa moj nazor shodoval s gameplayom, takze no neviem, skratka musim skusit, zatial nebudem tvrdit to ze je jednym z naj RPG, aj ked po odhrani, mozno to tvrdit budem :)
-
Tak zrovna tady si nemyslím, že se jedná o real time ingame video. Vše to vypadá jako hromada CGI poskládaných zasebou (pohyb kamery, záběry etc.) Ten malý jakoby UI tam dole v levém rohu to nezamaskuje.
-
U tech dem se od kdy vlastně řeší story? *2*