Přejít na výpis diskuzí
Capcom ukazuje nový engine na videu z PS4 hry Deep Down
21.2.2013 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Zajímavý japonská hra ve vysloveně západní stylizaci... prostě zajímavý :)
-
A nakonec se přijde na to že všechny ty ukázky jeli na pc :D
-
Až ukažo prvni Ingame tak se všichni zas trochu zklidníte a vychladnete :D
-
Tak nejde jenom o tohle video. Ale že se zase bude převážně řešit technická stránka her a ostaní půjde stranou.
-
Že by jedni z mála japonských vyvojářů, kteří si nemusí kompenzovat tu věc tam dole(Jsou tu i děti) obříma mečma(tu mám asi pravopisnou chybu)?
-
Je to Dragon's Lair, protože ten jsem myslel :)
-
Je to Dragon's Dogma, ne Lair. Detail...
-
Ani nevím, proč mě to napadlo, ale líbilo by se mi, kdyby takhle nějak stylizovanej a ztvárněnej byl Tihef 4:)
-
tam je poznat kdy ,,hrajes,, hru...jak tam pobiha ta postava v jeskyni jako ze tretiho pohledu a kdy to je nejaka animacka
-
Mozna blba otazka, ale jsou to vsechno ingame zabery?
-
Promiň ,ale nemůžu souhlasit jelikož Dragons Dogma je opravdu jedno z nejlepších RPG co jsem v životě hrál a ,že jsem toho zažil od roku 90 fakt hodně.
-
A co jinyho z videa vycist yo? Ze tam bude drak Smak? A krutoprisnej mec? *16*
-
No jo zase se bude probírat jenom jedna věc grafika, grafika a zase grafika.
-
Zhluboka dýchej.
-
mno ono už jednotka má skvelú grafiku..aspoň podla videí..ale kým to nebude na pc je to mino mňa... *13*
-
Oblivion potká Dragon's Lair a říká, co kdybychom to dali dohromady? *4*
-
Jestli z toho opravdu bude hra, vypadá to že polezou trochu do zelí Dark Souls a to je super. Jen víc takových her.
-
proč nemužou vychazet aspon občas hry jako byl fallout 2? už je to 10 nebo vic let proboha. ted se chysta wasteland ktery je ale jen nekde v pulce vyvoje.
tyhle nový rpg jsou jedno jako druhé akorát mají lepší grafiku. -
Toe je proste mega..Chtel sem pockat, az bude prvni slim verze, ale nejde to vydrzet..proste nejde