Přejít na výpis diskuzí
Capcom vrátí do Resident Evil 6 klasické zombíky
27.7.2012 | Adam Homola
48 příspěvků
-
Hlavne at z toho neudelaji, nepovedenou strilecku jako bylo Racoon City to byla hruza beckova akce a s residentem to nemnelo krom Nemesise a zombiku nic spolecneho... *9*
-
No vidis kolik toho vyjmenoval co muzes hrat a jak rikas porad dokola.me to bavilo tak jednou a podruhy az zapomenu kde hledat klice(tak za rok) mnohem radsi si zastrilim ve 4,5ce a brzy i v 6ce a hlavne me zajima kam se bude ubirat pribeh jakozto fanouska serie ale ne tak omezenyho jako jses ty bay
-
to ZvacA : Pro mě je RE 4,5,6 kaput. Takovej RE 1 - Remake, RE Zero, RE2, RE3 Nemesis, RE Darkside Chronicles, RE Code Veronica nebo dokonce RE Survivor si zahraju stále s chutí i dnes a klidně několikrát za sebou. RE 4,5,6 si opravdu nezahraju/nekoupím, ani kdyby se přede mnou sám Hirabayashi rozkrájel. :-D
Tenle totožný výraz jsem měl, když jsem zkoušel(demo)/viděl RE 4,5,6 ....
http://static.fjcdn.com/comments/Bitch+Please+_c06d5a455e1f352436e214e8f2520eec.jpg -
To není o tom, že by vám člověk nevěřil zprávu obecně, ale o tom, že pisatel strašně rád prdne větu, která má sice vtipně a pro představu rekapitulovat, o čem se ve zprávě mele, ale na faktě se nezákladá, člověk se o ní nedočte ani ve zdroji a přitom ještě způsobí chaos. Viz, právě to zakončení s tou brokovnicí. :) Tedy chci říct, že z videí a z dema je patrný, že kromě různých krámů, které mohli zombies házet nebo tím máchat, nebylo k vidění něco, co by mělo připomínat ozbrojenou zombii palnou zbraní, natož brokovnicí. To samozřejmě nevylučuje to, že by se v plné hře něco takovýho nemohlo objevit, například v rámci pistolí, ale zombie s brokovnicí nebo s větším kvérem je už moc a pokud vám to pan Kobayashi nepotvrdil osobně, že budou moct mít snahu se zmocnit i větších zbraní potom to zůstává subjektivním odhadem a to je to, co mám na mysli, páč plno lidí se právě té závěrečné fráze docela chytlo :)
-
Subjektiva jsou jedna věc, fakta druhá věc. V článku je uveden zdroj, takže si to můžeš sám ověřit, když nám nevěříš:
"Also for the weapons they use in the game, it’s not that we decided zombies should use weapons per se. It’s just that we wanted to get across the feeling that these used to be people and people either picked up weapons when they were fighting or they used certain objects when they were alive. They have this instinctual ability to pick up these things and use them. It’s not that they are purposely using weapons, it’s in the back of their mind because they used to use weapons before they became zombies." -
O tom, co je ještě BH a co už není je stále subjektivním posouzením a dalo by se o tom diskutovat. Každopádně všichni tady vyrůstali na prvních Biohazardech a všichni ví, kam se série ve svých aspektech dostala. O tom, zda ti to vyhovuje nebo ne nebo zda máš ještě ke značce nějaký vztah a hlavně v čem konkrétně - to si musíš zanalyzovat sám. Pro tebe je Resi kaput, fajn - není co řešit.
-
to ZvacA : Mě je to úplně jedno, tohle už není RE, tohle je pomatená 3D střílečka, žádnej survival horror, hlavně akce akce akce při níž vystřílíš milion nábojů, potom 100m boss fight a jede se dál od znova. Já jsem vyrůstal na serii RE 1,2,3. Neříkám že by to měla bejt zase akční adventura jako před tím, ale tohle je moc. Takovej fanda nejsem, abych musel hrát všechno se značkou RE.
-
Ti ozbrojení maníci s mačetama a samopalama se nazývají J´avo a nejsou to zombies, ale speciálně upravení žoldáci [ http://projectumbrella.net/articles/Javo ]. O jejich roli a schopnostech ve hře se ví už od ohlášení Biohazardu 6. Navíc, jejich charakteristika je úplně jiná, než charakteristika zombií, se kterými se setká Leon ve své kampani a o kterých se mluví v tomto článku i v diskusi. Chce to trochu víc infa kolego.
-
Tak študuj chlapče... a plač...
http://www.gameinformer.com/games/resident_evil_6/b/xbox360/archive/2012/07/09/exclusive-screens-reveal-zombie-tossing-mercenaries-mode.aspx
Zombie s mačetou, co se kryje???? Zombie s kulometem, co očividně střílí tvým směrem????
O 20m zombie co po tobě hází auta ani nemluvě... A ty mutace už taky trošku přeháněj...
Další "kvalitní" RE jde do stejné oblasti jako ta filmová ...
Už mi tam v tý hře chybí jen nesmrtelná Milla Jovovich a bude dokonáno :-D
Hnus, velebnosti ! -
Článek jsem četl. Ale opravdu naivně věříš doslova místním zprávám a autorovým subjektivům? Potom žiješ ve snu kamaráde... :)
-
Žiješ ve snu, ale doufat můžeš... :-D
Jo a přečti si článek ( hlavně poslední odstavec ). -
Přesně tak. Ve své podstatě to může působit zajímavě, pokud se to dobře zpracuje a nepřežene. Nemusel by to být ani nesmysl z hlediska zombie-dogmatu. Pokud virus umožňuje zachování alespoň malých nebo i náhodných částí paměti - což by byl sakra rozdíl oproti t-Viru - potom by takový člověk, pokud by měl přímo v ruce zbraň, při přeměně v nemrtvého mohl zbraň nadále držet i jako zombie. A vzhledem k tomu, jak hekticky a křečovitě zombie jedná, by se i klidně mohlo stát, že by ke zmáčknutí té spuště prostě došlo- buď právě formou jakési zachované inteligence a nebo jen křečovitosti svalů, přičemž by ale zbraň střílela třeba zcela bez kontroly a to do vyprázdnění a nebo by mohla z ruk zombíka rovnou vypadnout už během střelby, přičemž by tahle nekontrolovatelná palba mohla ohrozit i hráče.
-
V 5 díle nejsou navíc žádný zombies ve svém klasickém pojetí. Obdobně jako ve RE4 jsou to normální lidé šlehlí biologicky upraveným parazitem, takže stále si zachovávají schopnost jednat, konat, mluvit a obecně se chovat jako lidi, proto ten rozdíl mezi klasickýma zombíkama, které ve většině případů dává do kupy virus na buněčné úrovni. Každopádně určitě si nepředstavuju, že by v RE6 proti hráči mělo stát komando ozbojených nemrtvých, kteří by mačkali spušť jedna radost, to určitě ne.
-
Zombie a zbrane.. Vedel by som si predstavit na jeden zasobnik, po ktorom by zombie dalej stlacat spust a bolo by pocut len cvakanie. Urcite nie ze by ho dokaze vymenit.. Taktiez ze obcas len tak mimo vystreli v opustenej ulicke. Na druhej strane RE akosi zacina stale castejsie vychadzat alebo sa mi to len zda?
-
Tohle už není RE, tahle serie je pro mě DEAD, co vyšla RE4 a následně další "skvělý díly"...
-
Aha no mam v tom ocividne gulas :-D
-
To ale nebyli zombie :-) Měli v hrudi brouka - potvoru, která se napojila na jejich nervové centrum a ovládala je jako živé bytosti mimo jejich vůli.
-
No v clanku pada slovo o brokovnici v rukou zombie coz me vydesilo. Tycku macetu nebo kus dreva bych s odporem prezil... Koneckoncu v 5 dilu taky pouzivali myslim sekery a to jsem tak nejak bral...
-
Uvidíme co se nám nakonec dostane pod ruku, vezme me li v úvahu jak dokázal Nolan odvyprávět Batmana jako Temného rytíře, dovedu si tuto nesmyslnou představu - zbraně u zombie představit.
-
Zbraně typu kus tyčky a podobný ruční finty, nikoliv palné zbraně. Tedy, alespoň v to doufám. http://youtu.be/JhuLjC64_HI?t=1m41s