Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    mozna si pletes overwatch s overmindem. nikdo, ani zadny herni novinar, nezna vsechno co kdy kde vyjde. rikat, ze nic takoveho neni klidne muze, a kdyz mu nekdo ukaze, ze se myli tak prizna mylku. a to se presne stalo. co cekas vic?

pokud jde o to, ze mas recenzi na games, tak to nestaci. tuplem pokud slo jeste o starou redakci. (2009 je jeste stara ne?)
  • Carmageddon byla pecka ale nejlepším dílem série zůstává dvojka se skvělým grafickým zpracováním a na tu dobu úžasným destrukčním modelem vozů, který překonává i některé dnešní.
  • Clovece myslim, ze v tomhle uz je i Splat-Pack. Aspon na obrazcich teda poznavam nektery lokace a levely. I ta grafika mi prijde vyrazne lepsi, v softwarovem modu to vypadalo hrozne (original), pres 3Dfx o dost lip... ale tohle je zase o pekny kus dal.
  • 13_11
    Mně jsi tím připomněl, že už jsem dlouho nehrál Messiah...
  • Pak by ale nemel rikat, ze nic jako Carmageddon neni. Nebo ze nezna rusky budgetovky, kdyz o nich maji Games clanky (preview+recenze) a jsou i na Steamu. Nebo ze zanr car-combat je v rakvi a dokonce snad uplne mrtvy.

Mam jmenovat, nebo radsi uznas, ze o tom fakt nic nevis? :)
  • No, nevim. Naopak mi Carmageddon prisel nejlepe ovladatelny z novejsich zavodnich her.
  • na rootly ouye je to parada :P na tabletu/mobilu des bes , naprosto neovladatelny
  • Jo. Je to jednicka tak jak vypadala na 3dfx. Mohli by vydat i Splat pack. Jedina co mne nastvalo, ze mi jednou zmizli savy...
  • Aaaaa........ Carmageddon mam. Konečně to někoho napadlo :) Kdyby někdo zrecenzoval perly jako Blast A Way, Jazz: Trumpet Journey, Beat Sneak Bandit, Scribblenauts, Vice City, Dead Space, Worms, Tiny Troopers 2, Devil's Attorney, Call of Cthulhu: The Wasted Land.... bylo by to super *2*

Spešl Scribblenauts jsou naprosto boží.
  • Ano, ano.
  • nekromant33
    takhle vypadala jednicka pokud si mel 3dfx kartu
  • Tahle hra byla moje druhá originálka. Složili jsme se na ní tři kámošové. Hudba byla masakrózní (obzvlášť v tandemu s tím, co se dělo na monitoru) a starší brácha kuli Carmageddonu neudělal jednu zkoušku na vejšce (místo aby šprtal, pořát seděl u kompu). Jaký pro mě bylo zděšení, když mi někdo o několik let pouštěl nejhustší metloš co zná a já na něj jenom "Pičo, to sem poslouchal před pěti rokama" (tedy v patnácti ). *1* Nic naplat, alespoň jsem se od něj dozvěděl, jak se ta kapela jmenuje. :) Neměl jsem vůbec tušení, že ta hudba ke Carmageddonu je od nějaký kapely, natož od tehdejší metalový modly.
    Do teď mám ale do paměti vryté songy jako Zero Signal nebo Demanufacture. A FF občas poslouchám. Ale zásadně ne v autě.
  • Hmmmm, toto som hrával tak pred 10-timi rokmi, nehorázny žrút času *4* Ale na mobile by som to nehral, načo przniť klasiku, to už radšej GoG...
  • je to urcite jednicka kamo, trochu vyhlazena to ano ale ten obrazek ridice byl preci jen v jednicce.
  • Akorat ze tohle je Carmagedon 2, jednicka byla jeste na spritech bez 3D pokud si dobre pamatuju...
  • Overwatch
    Člověk nemůže znát všechny ruské budgetovky...
  • GlaDOS
    Mně připomíná povrch Marsu.
  • Legendární hra a nově se zhovadilým ovládáním ... Na šmrdlacích plackách i tak s minimální konkurencí .

Jen se tím trochu otáčí pořekadlo oldgamera " Tohle by dneska již nikdo nevydal "...
  • Jack1947
    Mnelo to mouchy ale Clutch se mi libilo, celkem duvodem mozna bude ani ne takto ze by nedovolila vzkrisit, jako spis jestli by o tenhle typ hry stale byl zajem a obavam se ze ten zajem uz takovy neni co kdysi. Carmageddon:REincarnation ukaze jestli uz tenhle zanr , je mrtvy nebo naopak znova vstane z popelu, jak bajny ptak fenix. *4*
  • Cosi
    Taky nejsem příznivec her na dotyková zařízení, ale Carmagedon na mobilu se mi hraje celkem dobře. Docela vyjeven jsem byl z tohoto příslušenství: http://www.alza.cz/apparcade-d356959.htm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit