Přejít na výpis diskuzí
Carmageddon: Reincarnation se řítí na Steam s vtipným videem
27.3.2014 | Ladislav Loukota
31 příspěvků
-
Dostává to info o hře pomalu dřív, než někoho na ní napadne začít pracovat a stejně si to stěžuje. Vám klávesnici do držky a kolenem do brady!
-
Trailer super, ale fakt nechápu proč nemohli aspoň jednu trať dodělat celou a tu dát do traileru. Chybějící textury jsou fakt amateřina. A to říkám jako člověk co to kickstartnul a alphu už má nainstalovanou snad měsíc.
-
-
Hej amater, v Countryslide mape som nenarazil na ziadne chybajuce textury.
-
Máš nějaké interní vývojářsko-technologické info, že se tak fundovaně vyjadřuješ? Poděl se s námi.
-
-
Já alphu hraju a mohu potvrdit, že to má solidně našlápnuto k úspěchu. Je v tom silný feel Carmageddonů a modely vozidel jsou neskutečně detailní.
Věřím, že až to bude v pokročilé fázi dodělání, tak skeptici změní názor. Vizuál ani animace prostě ještě nejsou hotovi.
Už teď je to ohromná zábava hrát. -
-
"Neskutečně detailní" ... no nevím, pod neskutečně detailním modelem auta si představuju spíš něco takového: http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/3516/assetto1_jpg_0x0_watermark-big_q85.jpg
Každý máme asi holt jiné nároky. -
-
Jo aha, takže specializovaný simulátor bez jakéhokoliv pořádného modelu poškození a na prázdných závodních tratích.
Příště prosím o relevantnější odkaz a především ze hry, která je taky v pre-alpha verzi. -
-
Až na to, že screen co jsem ti poslal byl ještě z pre alpha/beta verze a to, jestli záodní simulátor nebo demoliční derby nehraje roli - Podívej se, jak mají udělané modely v Next Car Game a pak tady něco piš o promakaném modelu, ty jelimane. Tvé fanboyovství ti zaslepilo mozog.
-
-
Next Car Game má ničím nevynikající modely. Prostě klasický Flat Out (mám rád, mimochodem).
Podívej se v novém Carmageddonu třeba jen na propracovanost podvozků u vozidel a hlavně JEJICH FUNKČNOST. Plně animované motory v jednotlivých vozidlech atd.
Počet polygonů mě vážně moc nezajímá. -
-
!!! Fanboy Alert !!!
-
-
-
A jen tak mimo mísu, na specializovaný simulátor je ta grafika pořád dost slabá.
-
-
Asseto Corsa a slabá grafika? Ty seš solidni pitchus
-
-
-
-
-
Nemohu si pomoct, ale zatím to vypadá fakt hrozně a vůbec nemám na mysli to, že chybí textury a mapy jsou jen poskládané ze solidů. Působí to na mě jako C2 s detailnějšími modely (které jsou ale pořád na dnešní standardy celkem hnusné). Fyzika aut divná, chodci se pohybují divně, celkově to vypadá, jakoby autoři zaspali s technikou na konci 90. let. Bojím se, že to bude fail. Ideální by bylo vzít Next Car Game a jen do toho naházet chodce *1*
-
-
Ve sve podstatě tu hru hrát ani kuli grafice fakt nebudu. Jo vypadá to graficky dost zastarale ale co na tom pokud to bude stejně divoká zábava jako stará jednička tak tu grafiku klidně oželím
-
-
Nevypadá to vůbec graficky zastarale. Není to prostě hotovo, ale modely jsou neskutečně promakané. Chybí však tuna shaderů a i základní textury.
Měli byste si to zkusit nejprve zahrát. Feel je luxusní. -
-
Caute tak kupil som si to vcera, a po polhodinke hrania som mal stoho velmi dobry pocit!! je to presne to .. na co som cakal dlhe roky, hratelnost je super a si myslim ze dokonca lepsia ako 1-2, grafika mi vobec nevadi, i ked je este nedokoncena vyzera to i tak dobre si myslim... ale destrukcia - fyzika a samotna hratelnost je na vysokej urovni a ked to bude final tak to bude uplna parada a nelutujem tie peniaze, jedine co mi vadi je este slaba optimalizacia na mojom AMD FX 6300 + GF 760 + 8GB mi to strasne seka a je to casto pod urovnou hratelnosti .. Ako slape vam ?? ... podelte sa kto to hral ...
-
-
A kvůli čemu teda? O tu snad jde, ne? To si rovnou můžu zahrát klasickou jedničku.
-
-
-
No tak trailer je docela luxusní :-) Dost sem se smál :-)