Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7/10 je přijatelné hodnocení.Hraji druhý večer a líbi teda až po prvnim patchy(předtim to byllo zlé).Můj názor dejte hře šanci ona si své lidi získá.
    • Nějak ti nerozumím, mám doma hru, u které nefunguje základní věc bez které hra prostě pořádně hrát nejde a to je ovládání Walrusů a Mamb. Každou chvíli se mě nějkam zamotají, spadnou a nebo do sebe tak dlouho ťukají až vybouchnou a to vše bez důvodu. Nedají se nechat ani chvilku bez dozoru. Hra mě baví, ale co z toho když jsem co chvíli naštvanej když zase něco udělají a já musím loadovat. Rozumím tomu, že se hra vždycky nemůže vyladit na 100% a nějaký patch musí přijít, ale tohlo jsem ještě neviděl a že jsem her už viděl dost. A za ten zmetek jsem zaplatil peníze.
    • Chceš říct, že si po patchi Walrusy nedělají co chtějí, nepadají do děr, vždy najdou cestu kam je pošleš? Mě teda ne.
      Jestli mě někdo odpřísáhne, že u originální verze s patchem hra funguje jak má, tak jdu okamžitě do obchodu a koupím si ji a budu si říkat jak bezvadný tah BI připravili na piráty aby si hru nezahráli. Ale nemyslím si, že v tom byl takový úmysl *13*
      • no jak píšu mne se hra líbí.a to co pište se mne ani jednou nestalo?(zatím)
        • Jedná se o to jestli nepoužíváš jednoho obrněnce místo čtyřech. Pak by to fungovalo podstatně líp.
          • používám všechny. ale předem aniž bych znal tu zmiňovanou chybu ,posílam jednotky na přesná místa. *8*
  • Další problém jsou Manty. Když ji pošlete na strategické mapě na nějaký místo a nebo dokovat tak vám odletí mimo dosah herní obrazovky a už ji nikdy nenajdete. Mě připadá, že to strategický plánování se dělalo navíc a narychlo. Nedokážu pochopit, že firma která udělala Mafii dokáže něco takovýho. Pokud to urychlěně neopraví tak ji lidi nebudou znát jako ty co udělali Mafii ale ty co zku....li Carrier Command.
    • Sorry ne Mafia ale Arma
      • No, oni to dělali hlavně lidi z Black Element Software, kteří vytvořili Shade a Alpha Prime. Je však pravdou, že BES patří pod BIS.
  • Nevíte někdo kde natankovat Carreier. Mám zabraných asi 6 ostrovů, ale nemám palivo na další cestu :(
    • Muzes uz vyrabet? Jestli jo tak vyrob Fuel pack (3-4 naplni prazdnou nadrz bezpecne) a prijdou ti na lod transportni ponorkou.
  • S tím jak se chovají ty Walrusy je to naprosto nehratelné. To to proboha v BI nikdo ani nezkusil? Normálně bych někoho z BI na nějaké prezentaci nechal dojet se 3 Walrusama v assistu z bodu A do bodu B. To bychom se nasmáli.
  • Ta AI neni tragicka, ta je o zapis do Guinessovy knihy rekordu. To co ty Walrusy predvadeji hranici se zdravym rozumem stejne jako vydat hru v tomhle stavu. Hodnoceni by melo byt 1 az 3, protoze tolik by ta hra dostala kdyby nebyla z Cech. Ano je zabavna, ma fajn mechaniky ale vsechno je to nepuzitelne, pac AI je schopna zaseknout vozitko i na rovine, nebo jej rovnou znicit. Ve hre ktera netoleruje moc straty je to neuveritelny. Kua 10 let starej Hostile Waters vydany jako budget nemel s AI nejmensi problem.
  • Říká se, že jsou chvíle, kdy se muž za slzy nemusí stydět. Carrier Command vám jich dopřeje opravdu nespočet. *1*
    Bohemia potrebovala prachy na dokončenie hry, preto predplatitelom ponukla beta verziu, dufam že teraz už budu mať dosť prachov, aby ju aj vyladili, pretože dobre vedia čo maju robiť.
  • Zlatej Starcraft 2...
  • DeDy
    Testnul jsem demo a tedy nic moc. Zklámání a to jsem jsem pamětník co hrál původní Carrier na Atari ST. Ta AI je opravdu tragická. Když to srovnám s Battlefield 1942 nebo Battlezone tak je Carrier na tom hodně mizerně. Je to škoda, protože ten potenciál je úžasnej. Chtělo by to novou recenzi tak za rok až bude verze 1.5 a bude mít i MP.
  • princip hry byl/je velmi zajimavy, bohuzel bez multiplayeru a s nefunkcnim rizenim hry je tato zcela k nicemu... no maximalne se hodi jako trenazer sebeovladani *3*
    kdyby se hrala online pro 2-4 hrace tak si ji milerad koupim.(ovladani verim, ze opravi)
    samozrejme by museli udelat multak tak, aby se dalo hrat na spec mape bez toho cestovani, ale to radeji rekli ze nejde.
  • Čím to je že pokažde když je nějake nadějné scifi tak to takhle děsne podělaj?
    Ta hra si zaslouží tak max 5-10

    Aby hra byla dobra tak by se muselo opravit to tragicke AI+pathfind a halvne přidat více vozidel jako jeden typ letounu a obojživelníku? výsměch
    Taky nechápu proč při velení nejde mít více obrazovek sedet v křesle a koukat jak se koelm sebe točí a naráži 4 walrusové to bybyl zážitek ::D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit