Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle mě opravdu potěšilo. Už dříve dávno jsem přemýšlel, že si to pořídím na PS3, ale nějak to upadlo v zapomnění. Když by se ještě povedlo i ovládání, tak by to, pro mě, byla na Steamu jasná koupě...
  • Já to mám na PS3 a žádný propady jsem tam nezaznamenal, jde mě to pěkně plynule, jde mi spíš o to kdyby rači udělaly hry z konzolí na PC, které se ovládají lépe myší a klávasnicí než gamepadem..
  • MidnighT91
    Těším se, tenkrát mě naštvalo že to nevyšlo na pc... Teď ještě Last of Us a RDR a už mi nic nechybí...
  • Parada, po DmC dalsia hra tento rok pri ktorej sa moj gamepad zapoti *14*
  • Safra, to jsem se pořádně přepsal. Samozřejmě jsem měl na mysli Konami. Dík za upozornění.
  • residentevilfans
    Capcomu ?
  • Konzolovou verzi mám a vezmu-li v potaz, že na gamepadu můžu hrát i na PC, tak především konzolové verze trpěly celkem masivními framedropy (především x360), kde 15fps nebylo nic vyjímečného. A to je u hack n slash hry teda citelný zásah do hratelnosti.
    Na PC při 60fps to bude jiné kafe a Capcomu za konverzi této skělé hry děkuji a určitě je podpořím.
  • Zase hra která se lepe hraje na konzoli, ale aby dali na PC třeba Kill zone nebo Gear of war popřípadě Red dead redemption .. To NEE..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit