Přejít na výpis diskuzí
Castlevania: Lords of Shadow se řítí na PC s nadupanou edicí
5.6.2013 | Aleš Smutný
8 příspěvků
-
Tak tohle mě opravdu potěšilo. Už dříve dávno jsem přemýšlel, že si to pořídím na PS3, ale nějak to upadlo v zapomnění. Když by se ještě povedlo i ovládání, tak by to, pro mě, byla na Steamu jasná koupě...
-
Těším se, tenkrát mě naštvalo že to nevyšlo na pc... Teď ještě Last of Us a RDR a už mi nic nechybí...
-
Parada, po DmC dalsia hra tento rok pri ktorej sa moj gamepad zapoti *14*
-
Zase hra která se lepe hraje na konzoli, ale aby dali na PC třeba Kill zone nebo Gear of war popřípadě Red dead redemption .. To NEE..
-
-
Konzolovou verzi mám a vezmu-li v potaz, že na gamepadu můžu hrát i na PC, tak především konzolové verze trpěly celkem masivními framedropy (především x360), kde 15fps nebylo nic vyjímečného. A to je u hack n slash hry teda citelný zásah do hratelnosti.
Na PC při 60fps to bude jiné kafe a Capcomu za konverzi této skělé hry děkuji a určitě je podpořím. -
-
Já to mám na PS3 a žádný propady jsem tam nezaznamenal, jde mě to pěkně plynule, jde mi spíš o to kdyby rači udělaly hry z konzolí na PC, které se ovládají lépe myší a klávasnicí než gamepadem..
-
Capcomu ?
-
-
Safra, to jsem se pořádně přepsal. Samozřejmě jsem měl na mysli Konami. Dík za upozornění.
-
-
-