-
já jednou když byl na kole viděl vedle na vesnici dva ořechy jak spolu dělají psí p.rno a taky se nepohoršovaly nad tím, že se na ně dívám.. a holky to nebyly!
-
Rozhodně by to chtělo víc recenzí hentai her! *2*
-
v tvém případě bych to viděl spíš na fotky zvířátek...
-
hra má pouze anglický dabing ale je kvalitní.
-
to jsou fotky holek
-
Co znamená p.rno?
-
Co je na tom p.rno? Víte vůbec, co slovo p.rno znamená?
-
Tak to nečti.
-
omg chodí sem taky deti tak byste nemeli zverejnovat por.o materialy *7*
-
Zvolit v některé ze současnejch her easy, to bych si sám sebe nevážil...
-
Ja bud nejak dospivam nebo se mi tady tema diskuzema ku*vi charakter, ale docela bych si to zahral, skoda, ze to neni na PC...
-
jelikoz to psali ti seredni blbi debilci, co mohli jen cumet, jak ostatni "hresi" a nejakej fanatickej vladce se toho pak chytil... cirkev = prznici deti, takze at jdou do haj*lu
-
takovy pekne tvarovany dvojky/trojky jsou jiste lepsi :P
-
Catherine uznávám jako dobrou hru, příběh je supr, vůbec všechno co se odehárává v baru je zábava. Bohužel puzzle části jsem rozdejchával jen hodně těžko. Moc otravný, moc dlouhý a jen mě to zdržovalo od postupu v příběhu. Doporučuju nasadit lehkou obtížnost a s kostkama radši neztrácet čas.
-
Hmm, takže už nejsi Valentine. Vzala sis Chrise?
-
Několikrát sem to zkoušel u kamarádů a to spojení gamepadu a toho, že sedíš na pohovce při hraní mě prostě nevyhovuje ... já k hraní potřebuju myš a klávesnici a 1200p monitor. Pokud by nové konzole měli pořádnou podporu klávesnice a myši tak bych si i novou konzoli koupil.
-
nějak před tím rokem se o tom lidi bavili na fórech GOGu a nakonec se shodli, že je to taková solidní logická plošinkovka trochu vylepšená nějakým tím povídáním... nic proti puzzlům, ale není jich tam moc a adventuření (teda spíš čtení textů) málo?
-
Takže Bůh je taky pedofil, když ho sleduje u honění. Sick bastard!
-
Proc? Ja si ji koupil pred ani ne tremi lety a dnes jsem ve stadiu, kdy uvazuji, ze upgrade pc se mi snad ani nevyplatí, jak na nem hraju cim dal mene. A to jsem ji ani nekupoval primarne kvuli hram.
-
Zadne takove moznosti jsem si nevsimla, takze asi ne :) Ale to nevadi, aglicky je dabing je uzasny.