-
Na Hrej.cz se o CS+ bavili v poslednim indie podcastu nekdy na konci minulyho roku, nevim, jestli o tom i psali, ale zkus se mrknout do nejakyho jejich indie koktejlu, tam se casto objevujou zajimavy kousky...
-
Pokud vím, tak třeba stahování filmů (krom torrentů, kdy je i ty sdílíš) není trestné, ale stahování programů, tedy i her, už ano.
-
A hlavně jsi idiot, protože stahování dat z uložto není trestné.
-
Totalní nářez!!!
http://www.facebook.com/groups/130154933739745/
http://www.stream.cz/uservideo/657347-fatal-error-spot-2 -
No zrovna Boiling Point bych moc nezmiňoval, to byla hodně velká tragédie, respektive ukázka toho, jak zničit u hry vcelku slušný potenciál.
-
Nemám rád retro, když už tak originální starou hru, trine je posun o kus dál, bohužel podobných titulů nejsou mraky
-
gratuluju. projevil ses jako typický obyvatel této republiky :)
-
Jsy debyl.
-
Priste se tomu vyhneme, priznavam, nebylo uplne nejmoudrejsi to v clanku nechat.
-
pravopYs
-
kravyna
-
Grammar Nazi, že? Doporučuji návštěvu psychiatra.
-
Díky za IP adresu, preposilam na PČR *5*
-
toto a The Blackwell Legacy jsou jedny z nejlepších indie her co jsem kdy hrál
-
abych se bez lhaní přiznal, tak platím docela dost. naposled jsem koupil Dawn of War Complete na Vánoce. kupuju originálku cca 1x měsíčně, takže tuhle hru jsem celkem bez studu spostě čmajznul.
-
Tak to je paráda. Díky.
-
Mám Logitech a šlo to v pohodě.
-
Podporuje to nějakej gapemad, bo je to jen pro klávesnici?
-
Cave Story plus mínus recenze
-
8/10 mi připadá moc. Jako freeware je to velice dobrá záležitost, dobře se to hraje, pěkný retro a těch 8/10 by si to určitě zasloužilo.
Jenže od hry která se normálně prodává očekávám trochu víc než těch pár levelů, hra je opravdu dost krátká; 2D grafika i animace postaviček mohla být podstatně lepší, ale budiž; znovuhratelnost taky není nijak vysoká, jedinej důvod proč to rozjet znovu je vyzkoušet si ve hře jiný rozhodnutí, který můžou zpřístupnit jiný zbraně a konce. Pro mě s hodně přimhouřenýma očima 7/10, čekal jsem víc.
Celkem slušnej počin, ale na podobně zaměřený (2D retro arkády) hry od Joakima Sandberga nebo Edmunda McMillena se to prostě nechytá.