Přejít na výpis diskuzí
CCP zastavila vývoj modu Vaulderie pro Vampire: The Masquerade – Bloodlines
24.11.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Já za idioty považuji tvůrce modu, protože si včas nezajistili souhlas vlastníka práv.
-
nechapu. tohle by byla dobra reklama pro znacku, ale vysvetluj to posr.. manazerovi
-
RPG jsou skupinová záležitost. Nebyl bych asi úplně pro massive multiplayer, ale třeba pro skupinu lidí na server 5-10 hráčů.
Kdokoliv kdo kdy hrál DnD nebo WoD nebo cokoliv na ten způsob určitě ví, že tyhle věci člověk sám dělat nemůže...tedy může, jenom by to bylo opravdu smutné :D -
To je myslím jenom naivní přání :( CCP sou prostě jenom idioti
-
Pomalu by se dalo říct že na "kritické " hnisa komentáře nereagovat. -
-
jj příběhově se mi taky líbila víc jednička
-
Jeden z důvodu, proč herní průmysl tak upadá.
-
Kazda znacka rusi urcity hry, tak nevim co tu brecite, proste nejsou prachy no.
-
No já bych spíš než právní důvody tipoval, že CCP má možná nějakou tu upíří akci samo v procesu tvorby a nechtějí moc nechat konkurenci pučet z vlastního výrobku.
Vůbec bych se nedivil kdyby se své původně MMO World of Darkness udělali něco jiného jako to udělal Blizzard s Titanem. -
Děkuji za doporučení, od jaké firmy si už nikdy nic nepořídit. Kkti.
-
Stačilo tedy tvůrce požádat o změnu názvu? Ostatně i Valve zažádalo tvůrce Black Mesy o odstranění "Source" z názvu a taky jim to hned nezatrhli. Myslim, že problém bude asi někde jinde...
-
Jednička je pecka největší. Mě bavila víc než Bloodlines. Jak se děj krásně odehrává v historické Praze, Vídni.. a pak přejde do současnosti. Pokračování bylo samozřejmě taky skvělé. Taková hra mi dneska chybí.
-
Čeština v sobě (bohužel) obsahuje starší patch (3 a něco pokud se nepletu) - tzn. že neobsahuje 4GB patch ani možnost širokoúhlého rozlišení. Proto je lepší první nainstalovat oficiální patch 1.2, poslední neoficiální a pak češtinu (která ale přepíše stejné soubory novějšího patche).
-
Jak je na tom kompabilita cestiny a posledniho neoficialniho patche? (9.0 myslim)
Naposled kdyz jsem to zkousel, tak mi to nejak doprasilo stahnutou hru ze STEAMu a nemel jsem od te doby chut to znovu zkouset. Nebo se musi nejak dodrzet poradi instalaci? -
No třeba teď byla v akci původní hra na Steamu za 3,99 a dostala se do top 20 v prodejích o Halloween sales. Jediný důvod jsou peníze.
-
zase, pregamesy nepotrebujem tolko roznych pramenov na sledovanie ako napr portaly o politike a pod
-
get out of your box
-
CCP si kope delší dobu hrob
-
Whitewolf patří od roku 2006 CCP, takže tudy cesta nevede.
-
btw, preco mas pocit, ze kazdy jeden clovek ma chut citat aj pcgamer.com? jj ukazal si ze si macher a ty ho citas...a co? *7*