Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejhorší ze všeho je srážka s blbcem. Taková skvělá hra a oni akorát sedí na značce a když se někdo snaží něco dělat tak ho potopí.
  • Pethulla
    Je sakra škoda že Troika games zkrachovali. Sice vydali jen tři hry, ale dvě z nich byly úžasné a jedna dost dobrá.
    Sice je škoda, že vlastnící práv zakazují tvorbu módu, na druhou stranu jediný který nutně potřebujete je Unofficial patch. Multiplayer mi přijde jako úplná ulítlost a v Bloodlines, které je čistě singleplayer záležitost a kde boj byla ta nejslabší část hry, mi určitě chybět nebude.
    A co se grafiky týče, sakra vždyť to zas tak hrozně nevypadá. Jako má to už svůj věk, ale ksichty vypadají pořád dobře a když se k tomu přičte dobrý příběh, skvělé charaktery, skvělé lokace, skvělé dialogy, svět, který vás pohltí a (pro neangličtináře) výborná čeština, tak mi pořád vychází, že Bloodlines stále trůní na vrcholu žánru. Grafika negrafika.
    • Jak je na tom kompabilita cestiny a posledniho neoficialniho patche? (9.0 myslim)

Naposled kdyz jsem to zkousel, tak mi to nejak doprasilo stahnutou hru ze STEAMu a nemel jsem od te doby chut to znovu zkouset. Nebo se musi nejak dodrzet poradi instalaci?
      • Pethulla
        Čeština v sobě (bohužel) obsahuje starší patch (3 a něco pokud se nepletu) - tzn. že neobsahuje 4GB patch ani možnost širokoúhlého rozlišení. Proto je lepší první nainstalovat oficiální patch 1.2, poslední neoficiální a pak češtinu (která ale přepíše stejné soubory novějšího patche).
    • Veskoslav
      MP u téhle hry mi přijde jako naprostá hovadina. Ta hra se hraje kvůli příběhu, ne kvůli nějakému osekanému MP.
      • RPG jsou skupinová záležitost. Nebyl bych asi úplně pro massive multiplayer, ale třeba pro skupinu lidí na server 5-10 hráčů.
        Kdokoliv kdo kdy hrál DnD nebo WoD nebo cokoliv na ten způsob určitě ví, že tyhle věci člověk sám dělat nemůže...tedy může, jenom by to bylo opravdu smutné :D
  • Pro mě osobně je Vampire: The Masquerade - Bloodlines jedno z nejlepších RPG všech dob a minimálně si ho co rok aspoň jednou projedu komplet vždy s poslední verzi VTMB Unofficial Patche (aktualni v9.3 tuším).
    • jj dohrál jsem Bloodlines 2x a mám ho nachystaný ve Steam knihovně na 3.průchod. Ti CCP už mě v poslední době začínají *píp*. Zkazí každou radost a všem vnucují generickou Eve online. Doufám, že aspoň ten Project Legion a Valkyrii nepodělají..
      • A jednotku si hral? VtM: Redemption
        Ma super atmosferu
        • Jednička je pecka největší. Mě bavila víc než Bloodlines. Jak se děj krásně odehrává v historické Praze, Vídni.. a pak přejde do současnosti. Pokračování bylo samozřejmě taky skvělé. Taková hra mi dneska chybí.
          • jj příběhově se mi taky líbila víc jednička
    • Naprosto souhlasim. Nema obdoby. I jeho starsi dil. Jen to neni nic pro NE-hardcorove hrace.

Na mod jsem se tesil. Snad si nejak poradi. I kdy ne primo officialne.
  • Tak teď už aspoň vím, kdo sedí na téhle skvělé značce jak jedovatá ropucha a nejspíš ani nepřemýšlí o pokračování, v které fanoušci doufají už několik let.
  • jedno z nej RPG vsech dob a take jedna z nejatmosferictejsich games co svet poznal.Preji si dalsi dil,uz jednicka byla super.
  • a ccp si bude VtM značku teď celou dobu strkat do riti či co?
  • too bad, jedna z nej her, kdyby třeba udělali plnohodnotný a stejně dobrý pokračování, když už se do toho $erou
  • Myslim ze k takovemu clanku by mely byt v komentarich povolena sprosta slova, protoze bez nich to okomentovat nejde ;-)
  • Malkavian
    YoU'vE MaDe A pOwErFuL eNeMy ToDaY, CCP!
  • wenceslaus
    Zaříznou World of Darkness a teď tohle. Vím, že je to bolet nebude, ale moje peníze za EVE: Valkyre už neuvidí... kěž bych jen mohl protestovat výrazněji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit