Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žánrové škatulky neřeším, ale sága ledu a ohně je úplně super.
  • smejki
    je ve dvojce. jedničkou si tak jistej nejsem. Imho biowaří kodex (DA, ME) je udělaný líp. Teď nemluvím o samotné formě ale o celkovém zapracování do hry a provázání s designem.
  • Hlavne z toho co R. R. Martin napisal by som ho nehodnotil ako boha epickej fantasy, boze, cital to niekto?
  • Hairy_Ass
    No, já bych ho hodnotil, až dokončí ságu Písně ledu a ohně... *3*
  • deridon
    z prince se stává král
  • no hej ked tam dam mys ta napise ze zvetsit
  • Druhý Tolkien je R. R. Martin :) možná třetího až budou čekat...
  • Cahir
    Ten je dost strohý a moc nezohledňuje relace mezi jednotlivými tématy.
  • To budou mít ti chlapci, čekajíc že najdou druhýho Tolkiena, slušný šok. Středoevropský cinismus holt není pro každého.
  • smejki: Je tam nějaký deník ne? Já jsem spoustu věcí pozapomínal a připomněl jsem si to až přes ten deník ( taková menší encyklopedie)
  • Keyz
    Konečně bude třeba opět zapojit trochu mozek.
  • Cahir
    Knihy (alespoň ta první) se na popud hry dokonce přeložily do angličtiny.
  • Oni to beztak brali jako takovou reklamu pro Sapowského. Chceš mít ze hry plný prožitek? Kup si knihu. Stejně si myslím že zaklínač by měl být v povinné četbě jako ukázka toho že může být kniha s elfy, trpaslíky, čaroděj a vílami a nebýt dětskou pohákou.
  • Cosi
    Souhlas s vámi oběma.
  • Jestli zůstanou i nadále u stejné politiky vůči hráčům tak to nemůže dopadnout špatně *14*
  • Hairy_Ass
    Kdo četl knihu, ví. Ale je pravda, že to není omluva. Hra by měla fungovat nezávisle.
  • ucho
    Hairy_Ass: tak to jsem tady správně ne? nebo tady snad někdo někdy řešil něco jiného?
  • smejki
    formování osobnosti je samozřejmě jedna věc a je jasné, že nějakou si už musí přenést do druhého dílu, ale já mluvím jeho orientaci v herním světě, která nekoresponduje s orientací hráče. Tím trpí i první díl. Abych citoval Dana Vávru:
    Přijdu někam a maník povídá:"Přijeli nilfgaardští" a na to Geralt opáčí:"Jo, tak ty<>svině nilfgaardský?" a já si povídám:"Kdo to sakra je?"
  • Hairy_Ass
    Nechci obhajovat nic, jenom podotýkám, že tady řešíš kraviny. *3*
  • ucho
    však v klidu, nenapadlo mě, že někdo nebude vědět, co tím prvním příspěvkem myslím, čili díky za pochopení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit