Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No s Triss by to bylo hodně zajímavé. "Bývala jsem nejlepší kamarádka ženy kterou jsi šíleně miloval, ale byla trochu rozhoďnožka a ty jsi se se mnou v depresi vyspal..."
  • sleepless
    Je to chyba systemu, o ktere jsme nevedeli, protoze nas na ni nikdo doposud neupozornil. Cili diky za upozorneni a myslim, ze tim tuhle debatu muzeme uzavrit, nez se tu nekdo zbytecne rozvasni nad kravinou.
  • Možná byl takovej pořád a až teprve teď se řádně naučil používat sakrasmus *4*
  • ucho
    ta funkce systému je chyba systému. v tom případě by se mělo systému umožnit, aby se negeneroval tenhle text u obrázků, které se hrou nijak nesouvisí. to snad nemůže být takový problém... v současné chvíli je totiž tento text nepravdivý...
  • Nahodou v tomhle je to ale pravda. Si tam dejte tu funkci, abyste mohli popisek v pripade nutnosti zmenit. To vam programator udela za pul minuty. Taky sem divne dival na jakysi obrazek z Crytek enginu kde bylo napsano Crysis 3 a pritom tam byly lesy, louka a potucek :)
  • ales.smutny
    Jde prostě o funkci systému, kdy, pokud je k článku přiřazená hra, v popisu obrázku naskočí věta "Obrázek ze hry ... "

Čímž bych sundal komárovi hrb a uzavřel tohle téma :)
  • ucho
    taky chceš obhajovt "Obrázek ze hry Cyberpunk"?
  • Amylee.Anderson
    Ať to udělají, jak chtějí. Věřím, že to udělaj dobře.
  • Hairy_Ass
    Tak snad každý pozná, že to je z toho seriálu a ne ze hry....
  • ucho
    ano, o to najetí myši mi šlo. ale očividně tady zdejším redaktorům přijde v pořádku psát u obrázku ze seriálu "Obrázek ze hry Cyberpunk" a pak tu ze mě dělat vola... trubky jsou to, co si nevidí ani na špičku nosu.
  • Hairy_Ass
    Tak přístupu "nevodění hráče za ručičku" fandím.
  • ucho
    no tak proč tam píšete po najetí myši nad obrázek: "Obrázek ze hry Cyberpunk"?
  • ales.smutny
    Chyba autora? V systémovém názvu souboru obrázku? Sorry, až tak do detailu to fakt neřeším. Jinak AGOT = A Game of Thrones, ale to je pro moje potřeby na disku v adresářích.

A ano, můžu tam pád pošesté ten samý jediný artwork ke Cyberpunku, ale... nedál a nechci dávat :)
  • BoB.2
    jojo Jindra se zlepšuje
  • sleepless
    Není samozřejmě, je to ilustrák z Game of Thrones. Tak nějak nás nenapadlo, že by si to někdo mohl myslet, čili díky za podnět.
  • Cypri
    Dobře ty *1* *1*
    V poslední době mě docela rozsekáváš *1*

Nechápu proč ti dycky naflákaj takovejch mínusů? Ze zvyku bo co?
    každopádně dobrý *1* za mě +1
  • Cosi
    Tak u Prvního Zaklínače ztratil Geralt paměť a podle toho jak se hráč rozhodoval se utvářela Geraltova osobnost, ne? Protože podle voleb různě komentoval cutscény. A postupem hrou si vzpomínal na své bojové umění. Ale nevím jestli se někdy zeptal Marigolda, Tris atd. kdo vlastně jsou a odkud se znají.
  • jindra.veliky
    Mohli by ten zazitek zvysit aukci za prachy *8*
  • jindra.veliky
    hloupejsi otazku uz si snad napsat nemohl
  • PreidaQ
    To snad ještě neznamená, že tam musí prásknout zrovna obrázek Hry o trůny. Lidi to může docela mást.

Edit: Aha, po najetí na obrázek už chápu ten problém.
    Edit 2: Hlavně, že se odkaz toho obrázku jmenuje agot-game0-img218735.jpg. Tyhle mystifikace vám to dělá automaticky nebo je to chyba autora?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit