Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to potom jo. S těma náznakama i s důležitostí cestování máš samozřejmě pravdu, myslel jsem to tak, že ty krátký zastávky (kam patří i ta co sem popisoval) zásadně neovlivňují hlavní příběh, spíš jen dokreslují svět (například příčina morové epidemie v severních královstvích po válce).
  • Jsem myslel že císař se jako objeví ve trojce a ne cahir.Jako čtenáři a hráči je mi jasné že hra volně navazuje na román.Jako jsem někdy natvrdlý ale zas tolik ne :D.Prostě se mi Ehmyr libí je to pro mně postava, která dokáže člověka překvapit záleží už jenom jak :D a ktomu má homur viz. potrestání toho mága .
  • V románu jsou některé naprosto skvělé pasáže, ale jako celek mě také moc nenadchl. Takže jsem také názoru že jsou povídky lepší.
  • Cosi
    Hra Zaklínač se odehrává po skončení knih. Takže postavy, které v knihách zemřely se ve hře neobjeví.
  • Jako mohl někdo přežít s hrdinů( kteří šli do posledního boje)třeba cahir byl por mně jedna z dborých postav, ale toho by asi vzápětí nechal zabít císař, jenž je jedna z mých nejmilejších postav.doufám že se ve trojce objeví.Jinak mám rád celý román spolu s povídkami, každý rok si je aspon jednou přečtu.
  • rhaegar
    No já teda nesouhlasím... když vynechám povídky tak se mě nejvíce líbi Krev Elfů a Čas opovržení a taky se neztotožnuji s názorem,že Sápek konec zvládnul naopak konec je podle mě velice překombinovaný a trošku zbytečné mě případlo i vyvraždění skoro všech hlavních postav
  • Tak, tak. Taky se mi líbí nejvíc. Konec byl napsaný dobře, jenom mohl Sápek "vyvražďování" hlavních postav trochu více roztáhnout, jak se blíží konec tak chcípaj dost rychle za sebou.
  • Samozrejme se kvuli tomu to neni postapo. Ja jen vyvracim tvrzeni ze tam nejsou naznaky o jinych ''vyspelych'' civilizacich
    Ale jinak je cestovani mezi ''svety'' pomerne dulezita cast romanu(pripomenu treba svet elfu),a je to prave to,co se mi na knize prilis nelibilo.
  • Ja jen premyslim jak vedel e je to pulka hry kdyz ji nedohral.
  • Asi tuším na co narážíš. V Paní Jezera Ciri během cestování mezi realitama a časem narazí na jednu postapo realitu, ale to bych nepovažoval za něco podstatnýho pro příběh.
  • Pro mně snad je nejlpeší díl Paní jezera.Ta bitva u brenny prostě nemá chybu.A samozřejmně to vyvrcholení celého románu se mi mnohonásobně víc libilo než všechny ty americké konce u jiných knih nebo her.Řemeslně odvedená práce pana sapkowského.
  • 2collector124-v romanu jsou naznaky na zniceny svet(neptej se me v jakem dilu),ale autor to nijak dopodrobna nerozebira. Chce to vlastni predstavivost a mozna to donuti i nekoho premyslet
  • Povidky nemaji zadny super pribeh. Jsou to jen stripky z bezneho zivota Zaklinace. A Zaklinac nikdy nebyl akcni cteni,i kdyz nasilne sceny umi podat velmi barvite.
    Naopak se tam zabyva i vecmi aktualnimi v ''kazdem svete a dobe''-rasismus,ekologie,pohled na jinakost,politikareni...
    Roman pribeh ma,ale pojednava spise o Ciri nez o Zaklinaci(no dobre,je to tak pul na pul) a nakonec se do to autor prilis zamota(na muj vkus). A take najdes par rozporu. Roman nebyl puvodne v planu,takze co se doctes v povidkach,obcas nesouhlasi s tim jak to vypravi roman. Ale jde spise o drobnosti.
  • Human Revolution není cyberpunk?
    Jen se ptám, neukamenovat prosím *1*
  • USER47
    Mladší generace? Netvrď mi, že je ti víc než dvanáct...Ty tvoje výstupy zde v diskuzích jsou sice dementní i na dvanáctiletý dítě, ale u kohokoli staršího by to bylo na léčení.
  • walltar
    Tak nevim, jestli když někdo řekne že to bylo nejlepší RPG za posledních 5-6 let je dobré uvést Fallot 2 z roku 98 nebo vampires z roku 2004, Oblivion už je taky dost nakrajíčku (2006) takže jedině ten New Vegas.
  • Zaklínači jsem nikdy nepřišel na chuť... Nicméně na ten Cyberpunk se vysloveně těším. Od prvního Deus Ex jsem dobrou cyberpunkovou hru nehrál. Tak snad konečně...
  • take fallout new vegas byl dobrej, bylo na nem videt ze to delali lide co vedi jak ma vypadat rpg ale ten engine to sražel k zemi
  • @Amy
    Ako to môže byť postapo? To myslíš konjunkciu sfér a príchod netvorov, elfov a ľudí? Alebo že by to bol rozvinutý svet a vďaka konjunkcii nastala apokalypsa a toto zostalo? Lebo v knihách nie je nič o starovekých technológiách, stavbách alebo civilizáciách (7. diel som nečítal, čakám na december, keď konečne vyjde v pevnej väzbe). Aspoň si nič nepamätám. Nevieš link na ten rozhovor? :)
  • p.s. taky byl svym spusobem dobry oblivion

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit