Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt chystá vedle Cyberpunku „temné fantasy RPG“
29.10.2012 | Petr Poláček
51 příspěvků
-
Tak já musím říct, že hry mě hodně hodně bavily, hlavně druhý díl to je opravdový klenot. Díky této skvělé hře jsem se rozhodl přečíst si i knížky. Přečetl jsem povídky a teď začínám číst krev elfů a zatím musím říct, že nadšený z nich teda moc nejsem. Jako špatné nejsou, autor dokáže svoji představu zachytit velmi dobře, je to i čtivé, ale místy dost nudné bez pořádného napětí a příbehu. A to jsem slyšel, že povídky jsou snad i nejlepší.. Tak uvidím jestli se něco z toho zlepší v románu.
-
fallout 2 a vampires bloodlines ale to mladší generace nepamatuje
-
Ano a kvůli těmto mamlasům a jeho stádu prosím herní průmysl vypadá jak vypadá. CDP Red jsou pro mě prostě ukázkou toho, jak by to mělo správně vypadat a není mi líto jediné koruny, které jim za hry dám. EA a Ubisoft s těmi svými sr***ami typu DRM, mikrotransakce, předražená DLC se můžou jít zahrabat. Teda vlastně nemůžou, protože prostě pořád budou existovat lidé, kteří si od nich dobrovolně budou nechávat sr*t na hlavu. Ale já mezi nima nebudu, alepoň dokud nepřehodnutí svůj celkový přístup (což se asi nestane, naopak bude hůř).
-
pravda
-
Zrovna jsem dočetl Věž vlaštovky,docela bych si zopákl aji Paní jezera,ale Leonardo ne a ne ji vydat v pevné vazbě
-
Ani jedna hra v roce 2013? Škoda, v koutku duše jsem se Zaklínačem 3 na příští rok počítal. Tak snad víc času na vývoj ještě přidá na kvalitě. Těším se jako malej kluk. *4*
-
Tomu prokecávání NPC se říká vyšetřování a sběr důkazů. Dělají to dokonce i policajti, ale místo NPC prokecávají svědky a podezřelé.
-
Pokud říkaš ,že Witcher 1,2 jsou špatná RPG(podle mě jsou to nejlepši RPG za posledních 5-6let a věř,že hraju především rpg,takže vím o čem mluvím) tak mi řekni ty RPG,které jsou podle tebe dobrá
-
třeba císařovic hlavu ve třetím díle
-
Jestli si to ty a midnight pamatujete, tak je to dost smutny....
-
Není lepší si přečíst knížky než rozhovor se spisovatelem? Každému pozornému čtenáři to muselo být jasné.
-
Vlastíku, Zaklínač je ve skutečnosti postapo, četla jsem to v rozhovoru se Sapkowskim :)
-
jo pamatuju že bez toho že byste prokecali nejake npc nebo neco objevili tak se nabizeli jen spatne moznosti vyreseni toho pripadu. podle me chybny dizajn. a navic se uz zacala dostavovat nuda z toho neustaleho zabijeni potvor jako na bezicim pasu v diablu.
skratka jako rpg to u me nebylo nic moc -
Aha, takže fantasy se středověkým prostředím měli překládat stylem "Jou madafaka, zaklínač je hustokrutej zm*d, co ti vopícha starou, takže check it out a dej si majzla nigga." Tvá geni(t)alita asi nezná mezí.
-
Ne, vyšetřování v druhé kapitole, jak se dostaneš z podhradí do města. Táhne se víceméně přes celou kapitolu.
-
oprava překladatelů
-
V to případě další důkaz neschopnosti a lajdáctví čecháčských spisovatelů
-
Oba dva jen cituji knihu, ty archaisme .)
-
Další co si myslí že když přidá do věty slovo "jest" bude to působit archaicky
-
Myslis ten prolog? :-D