Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Hru jsem dohrál (jedna z mála v roce 2020). Hra mě bavila hra mi jela dobře (2600X a 1060) a "utratil" jsem v ní cca 74 hodin (chyběly mi pouze úkoly na auto a to jsou vyhozené peníze a čas) a 57 % achivmentů. Měl jsem dva hnusné bugy (nutnost restartovat hru) a pak glitchů. Ale pořád lepší jak Skyrim, Fallout, Oblivion nebo poslední Batman.

Ale do hry se vrátím možná tak za rok, možná později, až bude nějaký nový obsah v rámci datadisku. Stejně jsem to dělal i u Zaklínače.

• GodofBar

Ještě next gen update na konzole, pořádně doladit a hurá do night city😎🤘🎮 

• michaelfoucault

Takže si to shrňme. 

- policie stále nenapravitelně rozbitá 

- jízdní model a fyzika bohužel stále stejně rozbitá (a obávám se, že si s nimi tento engine neumí ani lépe poradit)

- framerate na PC 1:1 k předchozím patchům, jediné změny které jsem si všiml je větší vytížení GPU

- drobné kosmetické bugy, jako je třeba neuložení jazyků ve hře po ukončení hry stále přetrvávají 

Přátelé, jsem zklamán. Ke hře se nejspíš vrátím okolo následujících vánoc a uvidím, jestli bude druhý průchod hrou v tu dobu opodstatněný a nebo ne. Hráno na sestavě: AMD Ryzen 7 3700x, 32 GB RAM @ 3200 MHz a Radeon Rx 5700 XT.

• Corvus

33,60 GB na GOGu.

• mousekrup

Sorry, přišlo mi, že nevíš o tom, že patch už vyšel... proč by jsi jinak psal, že si to potřebuješ vyzkoušet? To je jako stát před opraveným autem ze servisu a informovat okolojdoucí, že dokud se v něm neprojedeš, tak nezaplatíš :D.

• untentrauer

Nechápu, proč mi to píšeš......Co jsi na tom nepochopil? Dokud to nevyzkouším znamená, že jsem to ještě nevyzkoušel....To že, je patch venku vím. Ale děkuji 

• mousekrup

On ti někdo brání to vyzkoušet? Patch už je venku :).

• untentrauer

Dokud nevyzkouším, neuvěřím...Bohužel až tak mě to zklamalo.

• Maxianimal

To jsme moc rádi a můžeme klidně spát.

• KronosDeret

tímto oficiálně stahuji svoji kritiku tohoto patche

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit