Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt hledá nové lidi pro dvě chystané hry
15.5.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Poctivy sou polivky :)
-
Je ještě trochu předčasné označovat dílko Warhorse za poctivé, i když pravděpodobně bude. *7*
-
Miten sinä herra Atkinson? MIKSI ENGLANTI Skram kirjoittaa?
-
Neviem čo budu tie zvyšné tri menšie tituly , či sa majú počítať aj rozširené edicie alebo rôzne vylepšenia , patche ale zrejme je to starostlivosť o hru a nevylučujem ani Zaklínača 1 na konzole i keď som rád že vtedy vyšiel špecialne na PC .
Ake tušim že do roku 2015 by mali vyjsť tri poctive projekty dve od CD Projektu a další od Warhorse studios - neohlasené hustiské rpg. -
Je takmer isté že jeden z tých dvoch AAA projektov je Zaklínač 3 ( ten ku ktorému je priradený meč a bude to naozaj genialne). A ten druhý AAA projekt zrejme podľa náznaku respektíve takmer isto už nebude v stredoveku . A v akej dobe bude može to byť hocičo ale bude to určite prekvapenie . Niekto by chcel sci-fi alebo cyberpunk ale modernosť alebo buducnosť to mi až tak k CD Projektu nejako nesedi , ale ako to skutočne prekvapenie by som bral nejaku príbehovú hru z druhej svetovej vojny ale poriadne príbehovú , atmosfericku a autentickú z lokaciami ktoré tu ešte neboli alebo niečo z obdobia baroka zhgruba roky 1600/1700 kombinované steampunkom a atmosferou vtedajších Európskych dvorov. Možnosti je vela ale určite CD Projekt pripravi 2 poctivé umelecké diela.
-
kotor... oh wait
-
Chybaju mi nejake sci-fi RPG alebo aspon nieco modernejsie bez ritierov a mecov.
-
@ singularita
I already gave an explanation, it is right above your reaction. -
... proč (sakra anglicky?!)
-
Už jsem se vyjádřil v bleskovkách, takže jenom pro úplnost - já chci, ku*va, cyberpunk *1*
-
And why would you dare to rot in the national principle of irrelevant imaginative passion for being passive?
-
...proč?
-
Mohli by zabrousit do příběhů pana Žambocha, Kulhánka nebo Červenáka.
Takový Koniáš *14* -
a co keby sa suster(svec) drzal kopyta?
vedia robit rpgs, nech ich robia, a nech tie pokusy su v malych hrach -
A umi je i realizovat? ;)
-
Well, as soon as they won't make franchise or subsidiary too big to bare independently with EA, TTWO or ATVI, I won't worry about a new Witcher, those Polish guys are doing great job so far.
-
Opravdu bych se nezlobil, kdyby někdo šikovně propojil otevřené rpg s taktickou střílečkou (třeba s čtyřčlenou partou jako tomu bylo SW: Republic Commando). Zatím se totiž až na Deus Ex to propojení střílečky a rpg moc nepovedlo...
A Deus Ex je ještě trošku něco jinýho. -
A krom toho pribeh prvniho a druheho dilu je jako skvely epos a docela se tesim na rozuzleni
-
Coz o to ja si nedovedu predstavit jineho zaklinace nez Geralta - asi to plyne z me lasky ke kniznim predloham :)
-
Jeníček Šedovlas 3 ? :) .. Ale ta RPG střílečka by mohla být zajímává.