Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt jde tvrdě do boje proti pirátům
13.12.2011 | Aleš Smutný
413 příspěvků
-
Článek o tom, že CDPR bude sledovat IP adresy lidí, co si to stáhnou na torrentech a pak je bude jednotlivě žalovat, vyšel tady na Games dost dlouho před vydáním samotného Zaklínače 2, takže těžko je to hurá akce jako náplast po prohraném soudu.....
PS.: A stejně, připravit několik tisíc žalob, najmout na to právníky a všechno to zařídit během asi týdne od doby, co soud prohráli? To by museli být hooooooodně rychlí..... -
litr euro? celkem adekvátní.
like that attitude *14* -
hlavne by sa mali skôr zamyslieť vývojari ako spraviť hru dostatočne atraktívnu a kvalitnú aby si tu hru ľudia kúpili, a nie sa stále vyhovárať na pirátov. Samozrejme toto som nemyslel na zaklínača (nehral som ho) ale tak všeobecne...
-
Hm... nabízí se jednoduchá odpověď: tak to nehraj.
Sice to je už ošoupanej argument, ale - comp na kterým spustíš zaklínače tě vyjde nejmíň na patánct litrů. -
když na to nemám tak to ku... nehraju !!!!!!
-
Já bych rozlišoval, jestli si to někdo stáhnul, aby si vyzkoušel, jak mu to pojede na počítači nebo jestli mu styl hry bude sedět a do řekněme 3 hodin to vypnul a konec, těm bych pokutu nedával, dávat naslepo peníze do něčeho, co nevím, jestli mě bude bavit nebo to vůbec rozjedu, když není demo, je prostě mimo, stejně jako lidi za tohle trestat. Těm, co hru stáhli a dohráli jí, bych tu pokutu klidně dal, je to prostě krádež a musí za ní přijít trest, pokud je odhalena. Pokud se podaří vyfiltrovat lidi, kteří to jenom zkoušeli a samozřejmě ty, kteří o hru ani nezavadili, tak klidně k soudu s nimi, jestli jim ani hry od studia s přístupem CDPR nepřijde blbý prostě ukrást a těm vývojářům nedat ani korunu, ale hru si užít a dohrát jí, tak si stejně nic jinýho nezasloužej.....
-
Tak at to daj na stazeni za pakatel oficialni cestou. Litra nebo kolik to stoji na to nemam.
-
a at mi nikdo nepovida, ze to uplne omylem prislo hned po prohranem soudnim sporu s Namco Bandai...
-
jasny. Prohrali soudni spor o distribuci se zaklinacem a odstraneni ochrany, tak si to vyliji na hracich. *1*
-
no to bude minusiek :))
-
Druha vec je... že v Nemecku na tu hru ludia maju. A je to prenich cena ktora nič neznamena. Ak začnu vydierať smerom na východ... tak to bude potom duševne chorý sudca, ktorý by zobral niekomu 900 e za hru.
Každopadne možno sa to niekomu z miestnych "Ynetligentov" pozdáva. -
0 eur.
Otazka je, či by sa pani z cd projektu nechceli inšpirovat amerikou a zažalovat svoje rodiny za illegalne stiahnute pesničky a dalsie prehrešky v rámci piratenia.
Oh wait... niečo mi tu nesedí. resp. smrdí. -
Spíš by měli jít tvrdě do PS3 verze.....