Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to zrejme ano ale pochybuji ze by jen tak na pozadani nejakyho cd projktu vydaly ip adresy svych uzivatelu kteri tam maji zakoupeny premiun ucty tim by prisly o penize.
  • Zayl
    K čemu podobná represe vedla u filmů nebo hudby? Snížil se počet stáhnutí? Ne.

Operujete se zbožím které lze bez dalších nákladů do nekonečna množit. To je koncept který spousta lidí, zdá se, nemůže pochopit. A nebo nechce. Já vím že se to nehodí do krámu, ale zvlášť teď, když se bude ve světě vesele bankrotovat, se to určitě k lepšímu nezmění.

No, veselé strašení lidí. Slyšel jsem, že to hrozně pomáhá.
  • Erien
    A podle kterého zákonu? Cituj. Protože u nás je to pouze doporučení, nikoliv nařízení dle zákonu. Tak tady neplácej mylné informace. To není obhajova pirátů, ale fakt že i mladší 18-ti let tuto hru můžou bez problému koupit a hrát.
  • Člověk v dnešní době nedá přes litr za hru, kterou nezkoušel, zná jí jenom z videí a ani neví, jestli ji rozchodí, já to teda třeba udělal, protože je to Zaklínač, ale paušálně nákup hry bez dema zvažuju mnohem víc a někdy ji i nejdřív stáhnu a zkusím, to pokud i videa přímo ze hry vypadají nejednoznačně a i recenze nejsou zajedno, že ta hra za to každopádně stojí....
  • Chytřejší jedinci si každopádně nepletou chytrost s vychytralostí.

CD projekt naprosto chápu a divím se, že s tím přišel někdo až teď. Jak se do lesa volá...
  • Je spousta lidí, co stáhnou vše a výmluvy, jako že to není dost kvalitní budou říkat pořád. takhle na ně... dnes je to hra, zítra osamělá že na v parku. jen ať se lidi naučí, že si za to co dělají musí nést následky...
  • jo ale realita je trochu nekde jinde. Bych chtel videt pocet lidi pod 18 co to hrali *1* *1*
  • Tedy pokud připadá na jednu prodanou hru jen 4,5 pirátsky stažených tak to je přece úspěch jak sviňa, nebo to mají spíš zle spočítaný. Každopádně pokud těm číslům věřej tak nechápu proč tak vyváděj, jiný AAA hry se pirátěj mnohem mnohem víc. *5*
  • tak ono tyhle sluzby mozna taky logujou ip.
  • Hra je od 18, děti by to neměly hrát žádný, jestli ano, tak se dopouští rovnou 2 trestných činů :)
  • uz xbox je na ne dost natoz ps3,neni vyvojar jako vyvojar
  • On jeste nekdo stahuje z torrenu? V tom pripade dobre jim tak ti chytrejsi stahuji z ruznych file hosting serveru a nemaji se vubec ceho obavat.
  • Mate taky pocit ze se nam z nejakho duvodu snazi namluvit ze kdyz hra vyjde s DRM tak se nebude piratit?

Trochu mi to pripomina tu logiku s nepreskocitelnejma trailerama a protipiratskym videem (auto byste neobkresili, televizi byste neobkreslili...) na original DVD nosicich.
  • Ono kolik je v ty statistice treba deti, ktery na to hold nemaj a rodice by jim tohle proste nekoupili. Vim, nemaj to hrat ale co nadelaj.
  • smejki
    hurvínek <-> válka
  • To je jak kdybys došel do obchodu, něco tam snědl a pak řekl, že si nic hnusnějšího nejedl a že nezaplatíš...
  • No, podle chování početné skupiny pirátu (předpokládám, že to tak je) dostatečně kvalitní hra, za kterou by byli konečně ochotni zaplatit, ještě nevznikla a dost pochybuju o tom, že by se nějakou náhodou přihodilo, že by se něčeho takového dožili.
  • smejki
    chtěl jsem to napsat jinak, ale...
    politická korektnosti, vyliž nám prd@l! ::juchů
  • tak ja to hrat nechci, oni s tim maj problem, takze je asi chyba jinde
  • smejki
    když mě hra nezajímá, tak ji snad ani nestahuju, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit