Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PCfanos
    Osvědčená taktika: cukr a bič, na jedný straně propracovaná, originální hra s kupou bonusů, prakticky prémiová edice za cenu standartní, bez DRM, s přídavky zadarmo, od jednoho z posledních studií, které ještě na PC hry nezanevřelo a na druhé straně milióny vychcaných hovad, co ani za takovou hru nejsou ochotní zaplatit a ještě maj tu drzost si stěžovat, že jim hrozí pokuta, za to, že kradou, neuvěřitelný. Smutný je, že PC hraní jde pomalu a jistě díky těmhle parazitům do sra*** teda konzolových portů a to ještě v tom "lepším" případě.
  • Erien
    Zajimavý tah, ale aby se to neobrátilo proti nim. Někdo to může poslat k soudu, nevím jak někomu přímo dokážou, že to stáhl on, a co když má víc lidí stejnou IP. To složenka příjde všem? Dneska s dobrým právníkem jde všechno. I tak nevím jestli to pomůže, pirati tu budou prostě vždy, není to v pokutách, ale člověk musí, mít k tomu nějáky vztah, musí chtít mít ten pocit, že vlastní originál. Pokud to člověk nechce nikdo ho nikdy nedonutí tu hru koupit ani pokutama. Lidi z torentu možná pokuty dostanou, ale na spoustu lidí, co stahují z ruzných sharu se nikdy nedostane. Celé mi to příjde jako boj s větrnými mlýny. Spíš jsem přemýšlel, jestli je vůbec možné pirátství zrušit, když si člověk veme kolik se v těch samotných czsharu a rapidsharu točí peněz. Jestli si někdo vůbec dovede představit, že teď najednou by prostě zmizelo pirátsví.
  • Po tretej svetovej, ked pridu na rad ako takí slušní politici a nebude každy jeden zlodej. :D
    Tak vtedy, ked ekonomika bude rovna tej Švajčiarskej, alebo ja Rakuskej. :D
    Tak vtedy budu realne takéto pokuty za takéto činy na Slovensku. :D
  • *nekoupil
  • matty-the-gamer
    Mno, 912 euro je pěkně tučná částka. Chápu CDProjekt, že se nenechá jen tak obírat o peníze, ale celkem i lituju malého nevinného chlapce (a jeho rodičů, kteří pravděpodobně pokutu vysolí), který si toho Zaklínače stáhl a přišel mu tento dopis *4* . Podle mě není pirátství (všeobecně - hry, filmy atd.) špatná věc. Jenže celý trh je byznys a v byznysu jde hlavně o peníze. Řekl bych, že míra pirátství se nijak nezvýšila ani nesnížila za posledních pár let, spíše je to tím, že za těch pár posledních let začínají pěkně narůstat investice do vývoje her a nějak se to musí zaplatit, takže se jde po pirátech. Kdyby se dneska vyráběly pořád hry co před 10 lety, tak jsou vývojáři na zlaté hoře. Až jednou teoreticky vymítí pirátství a stejně se jim nevrátí vložené peníze, jsem zvědav co budou dělat... klonovat hráče??? *15*
  • pardon. Tak je to ma chyba. Jsem se sekl o rok *1* Takze mas pravdu. *3*

Ze si ale u mne uz neskrtnou, o tom zadna *2*
  • U nas sa nieco podobne ako v Nemecku este dlho nestane...
  • jasny. Jenze od cervence maji uz zalobu na stole. ;)
  • A článek mluví o Německu, tak kde je problém, gur taky odkazoval na ty statisíce lidí, kteří byli zmínění ve článku, u nás by si to asi statisíce lidí ilegálně nestáhly....
  • Je to blbost. Provider jim tve osobni udaje na zaklade nekolika nepodlozenych dohadu dat vubec nemusi (ale zas tolik do nemecka nevidim). Vcelku lamersky poslali oznami na "slepo", jak se to kdysi udelalo u filmu. Je to akorat neuvazene rozhodnuti a neprofesionalni pristup. ted jsem fakt rad, ze jsem si ho nakoupil a buh vi, ze mne od toho delilo fakt malo...
  • smejki
    hint: právní zástupce
  • http://games.tiscali.cz/tema/stahnete-si-zaklinace-2-a-pujdete-k-soudu-54271
  • Jako podle zákona určitě, ale zrovna u CDPR bych tam tu lidskou stránku zapojil a pokusil bych se jim to vysvětlit a dokázat, že hru prokazatelně mám koupenou a jen jsem to hodinku zkoušel a pak jsem si to šel koupit, dřív bylo prostě vydání dema normální, pro Zaklínače 1 taky vyšlo, jenom dneska je to braný jako ztráta času, který mohl být věnován hře, s čímž sice souhlasím, ale nemůžou pak po lidech chtít, aby tisícovku hodili do něčeho, co neví, jestli se jim to bude líbit jenom na základě videí a recenzí, to, že by toho mohli využívat i opravdoví piráti, je pak věc druhá, já bych to prostě třeba omezil tím časovým limitem, ale tak to je jenom můj názor....
  • mimochodem na tu aktualitu bych chtel odkaz. Pokud vim, cd projekt si nechal udelat jen statistiku. Ze chteji nekoho zalovat a zku*vit si jmeno jsem nikde predem necetl. *3*
  • ale tady si v česku ty koko.
  • Máš pravdu, že je super si to vyzkoušet, ale je to krádež a když tě někdo nachytá, hold musíš nést následky
  • Zdroj ?
  • SSL announce na torrentu a celej CD Project i s jejich konzolovým Zaklínačem si může víte co :)
  • Ono nejhorsi na tom je, ze si tim zk*vi brand, ktery maji. *7* Ale to je jejich blbost.
  • Nu, já bych v tom viděl spíš paranoiu, ale tady jde už asi o problém jednotlivých pohledů.....

PS.: Pokud tím myslíš, že to měli už připravené a čekali na ten soud, jestli to vypustit, tak pak by v případě výhry stejně museli zaplatit ty právníky a ty tisíce smluv a kdyby je potom nevyužili, tak by to z finančního hlediska taky nebylo nejrozumější......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit