Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joha
    CDProjekt ma asi nikdy neprestane prekvapovat. :D Teším sa na ďalšie info :D

Mimochodom, jeden používateľ na YouTube dal toto ako hudbu ktorú by si tam vedel predstaviť :)

http://www.youtube.com/watch?v=Zm_dV4K0z-o
  • gert
    Tleskám. *1*
  • Night city, nic originálnějšího už vymyslet nešlo fakt super. Todle bude jedno velký klišé
  • Gojira
    jizz
  • Jinde se nepíše o Night City, ale o night city...a teď pissálku raď...
    • sleepless
      A s Googlem to umíš? http://en.wikipedia.org/wiki/File:Cyberpunk_2020_Night_City.jpg
      • USER47
        Šlo mu asi o to, zda se opravdu jedná o Night City nebo mysleli jen generický označení nočního města coby prostředí. Já se na to nijak extra nesoustředil, ale taky jsem měl dojem, že v tý prezentaci měli malý písmena...a tak jsem si z toho odnesl, že to bude v nočním městě:).
    • janchor
      Night City je název fiktivního města, ve kterém se odehrává už původní Cyberpunk 2020.
    • To máš na to slovo patent, že ho musíš používat v každým příspěvku?
      • Pán je zjevně velice bystrý, tak mi určitě poradí jak psát o pissálcích, abych nepoužíval slovo pissálek...
  • Pevne doufam, ze nekdo spichne pro Witchera 2 povidky z knizek jako semostatny pribehy. Nepujdou asi vsechny, par byc jich umichat nejspis slo. Docela zajimavy by bylo, kdyby sel Geralt v editoru vymenit treba na Ciri, ale to by asi nebyla zadna sranda.
    • Pokud o knižní vydání sborníku fan-povídek tu už byl, ale nakonec to neprošlo (zůstal mi doma originál obraz, který měl být použit na obálku). Nejsem si jist, zda by to prošlo u hry. Navíc v dnešní době vydávat knihu, když si to všichni čtou na mobilu/tabletu, je hodně velký finanční risk. U fan-povídek, který je plný internet, je to risk dvojnásobný.
    • USER47
      S*át na povídky, já chci ságu.:-D
      • S*át na ságu, ať tam hoděj Neomillnerovou *1*
    • No vzhledem k tomu, že většinu bojových animaci Geralta dělali pomocí tý technologie, jejíž název mi vypadl ( Chlap se navleče do obleku se sondami na důležitých partiích těla a oni ho snímají), tak asi ne no..
      • MickeyMutant
        Asi myslíš falometrii.
        • To si jako poměřovali bambuláky *1*
      • smejki
        motion capture?
  • celkem jsem na to zvědavý.. jen doufám, že se nebude hra točit kolem nějakých nadnárodních zločineckých korporací, agentů a vůbec takového toho Deus Ex zázemí, to mi nevonělo už od prvního dílu a popravdě jsem zbystřel, jakmile jsem se dočetl o implantátech
    • USER47
      Ty artworky působěj spíš jako Neuromancer než Deus Ex, ale to by znamenalo, že nadnárodní korporace, konspirace a nebezpečný AI konstrukty tam nejspíš budou taky. I na wiki se koneckonců píše, že ten svět hodně vychází z Gibsona.

Všechny tyhle věci jsou ale tak nějak poznávacím znamením žánru a kdyby to tam nebylo, asi by se hra nejmenovala "Cyberpunk 2077":).
  • trolo
    nebolo by urobit nieco z knihy do hry :D
    • Strašně bych si přál, aby CD Projekt vytvořil hru podle některý z knížek Chiny Miévilla.
    • MickeyMutant
      Bolo!
  • Tyhlety punky jenom každého otravují
    • Cahir
      .
    • ty otravujejs mna osobne
      • no jistě
    • N7N7
      Mluv za sebe. *3*
  • MrSanta
    Error *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: