Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
neeeeeeeeee :( uz jej mam pul roku koupeny ja uz to nevydrzim Beeeeeee
-
Tahle série mě zatím minula, takže můžu s chladnou hlavou říct, že je to dost chytré rozhodnutí. Právě jsem dokoukal GamesTV a co neslyším, hra od Ubisoftu těsně po vydání zase funguje napůl. Odkládat, odkládat, odkládat. Nebo ještě líp - neoznamovat datum vydání, dokud to nebude tutovka, ale to je zase věc marketingu a předobjednávek, takže chápu, že to až tak nejde.
-
Z jednoho zkouškového do druhého zkouškového, ach jo... *1*
-
V únoru jsem si chtěl zpravit chuť po nepovedeném mmorpg Dragon Age:I a zase nic. Tahle hra taky začíná smrdět, Poláci si ukousli velké sousto.
-
-
Ty sis ukousnul velké péro
-
-
??? s mi nabízíš???
-
-
-
Odklad hry to nie je len tak.. je to ťažké rozhodnutie.. musia potom obchody informovať, investorov, hodnota firmy spadne, bude treba ďalších peňazí na dlhší vývoj, atď..
Čiže neverím tomu, že ich k tomu donútilo narýchlo spravené video.. proste takú ambiciózne obrovskú hru spraviť s dobrou grafikou, optimalizáciou, s čo najmenej bugmi, atď.. je poriadna výzva aj na veľké tímy a CD Projekt Red zase nie je taký veľký tým..to chce čas -
Radši si počkat než tu mít další Unity. Ale zas aby to někdy vyšlo :D
-
Jak bude prosím vyřešen soubojový systém?
-
-
o ničem jako v každym díle, kotoul-fest + na PC K+M nehratelný (a budeš čučet na tlačítka ABCD a nebudeš tušit vocode, bo nebudeš mít ovladaš od krabičky)
-
-
Nu to je v pohodě. Samozřejmě mne jako fanouška Zaklínače zdržení netěší ale pokud potřebují víc času tak ať si ho vezmou. Hra je fakticky hotová a podle všeho pracují na optimalizaci a drobnostech. A všichni víme že v podobných věcech jde o něco co zpříjemní hraní.
Osobně v tom vidím jen snahu tvůrců nám dát hru na kterou mohou být pyšní. To skutečně není něco na co bychom měli nadávat. -
Jeden trailer v kterym hraci poznali downgrate a borci to radci odkladaji. Rozhodne lepsi nez vydat takove paskvil jako AC Bugnity, nebo Watch Dogs. Snad hru doladi a pobezi jak ma.
-
Pro mě jen dobře, příští rok hodlám kupovat nový comp a stále čekám, s čím se vytasí AMD (R9 3xx) a Intel (Broadwell/Skylake).