Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    do pí*i vole *16* nemám co hrát
    • tak se uklidníme, dáme si prášek a jdemem si lehnout *6*
  • Preed
    Vzhladom na to ze mi to prihodili blizsie k statniciam tak som asi rad,lebo keby to bolo skor tak to asi hrat budem takto budem musiet cakat a mozno tu skolu aj spravim :D
  • Na tretie pokracovanie W sa moc tesim a preto si v pohode pockam len nech je vsetko tak ako ma byt.
  • pokud nám místo Geralta z Pláže naservírují Geralta z Rivie tak s tím nemám problém, pokud ale na mě v květnu vykoukne opálený Geralt s růžovými tvářičkami, tak to bude problém..
  • Hnisavec
    27.01 a v máji budú mať torrent stránky záťažové testy od PC testerov....
    • Kinet1c
      Takze aj ty stahujes na konzolu a budes napalovat, na ktoru ? Xbox PS ? :D Nemusis to tak tajit, uz kazdy vieme, ze si velky torrenter. Nevnucuj aj ostatnym toto svoje "hobby".
    • Jo a ked k tomu priratas GOG a Steam, tak to bude den ked sa zastavili internety.
  • No jen k tomu vydání dokonalé hry. No snaží se, ale Zaklínač 2 nebyl bez problémů - Ubersampling byl smrtící a DRM jim taky nadělala vrásky no snaží se, ale bez problémků se neobešli. Asi teď chtějí přijít s lépe odladěnou hrou. Pokud to znamená lepší optimalizaci, tak to asi stojí za to ne?
    • DRM? *8*
      • No DRM. Vždyť tam byl Secu-ROM a ten dělal problémy a způsoboval propad výkonu. např zde http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-27-the-witcher-2-goes-drm-free a DVD verze při prvním spuštění dlouho a možná stále vyžaduje DVD v mechanice kvůli DRM protože po mě to chtěla i s Enhance Edition Patchem. Teď mám GOG DRM free verzi.
  • Jeden trailer v kterym hraci poznali downgrate a borci to radci odkladaji. Rozhodne lepsi nez vydat takove paskvil jako AC Bugnity, nebo Watch Dogs. Snad hru doladi a pobezi jak ma.
  • Výborne, len nech to odkľadajú viacej a viacej, som si takmer istý, že za týmito všetkými odkladmi je multiplatformovosť titulu, predsa len cd projekt red nie sú rockstar a aj tí si nedovolili vydať GTA V na všetkých platformách naraz, takže ich aj z časti chápem.
  • koukněte na webu na nekomprivané fotky toho posledního traileru, za některé textury by se nemusel styděť ani Skyrim bez modů.
  • Jak bude prosím vyřešen soubojový systém?
    • o ničem jako v každym díle, kotoul-fest + na PC K+M nehratelný (a budeš čučet na tlačítka ABCD a nebudeš tušit vocode, bo nebudeš mít ovladaš od krabičky)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit