Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt posouvá termín vydání třetího Zaklínače z února na květen
8.12.2014 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
No jen k tomu vydání dokonalé hry. No snaží se, ale Zaklínač 2 nebyl bez problémů - Ubersampling byl smrtící a DRM jim taky nadělala vrásky no snaží se, ale bez problémků se neobešli. Asi teď chtějí přijít s lépe odladěnou hrou. Pokud to znamená lepší optimalizaci, tak to asi stojí za to ne?
-
-
DRM? *8*
-
-
No DRM. Vždyť tam byl Secu-ROM a ten dělal problémy a způsoboval propad výkonu. např zde http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-27-the-witcher-2-goes-drm-free a DVD verze při prvním spuštění dlouho a možná stále vyžaduje DVD v mechanice kvůli DRM protože po mě to chtěla i s Enhance Edition Patchem. Teď mám GOG DRM free verzi.
-
-
-
hm, a v maji pride odklad na september/oktober lebo na jesen sa to bude predsa lepsie predavat
-
To někoho tak moc trápí? prostě nestíhaj a nejsou ubisaft a EA aby si poškodily reputaci zabugovanou hrou lol
-
-
Nejsi ty deme*t? Asi si nepamatuješ jak vypadal W2 v den vydání? A EA nevydává zabugovaný hry, vyjma BF. *12*
-
-
Taky že jim při vývoji W2 došly prachy (mimochodem cutnuli celý 4. akt). Tady prachy na dallší tři měsíce zjevně mají a tak se snaží vydat hru nezabugovanou.
-
Dragon Age je také krásně zabugované....
-
-
hAha, nic proti tobě ale proč prodlužuješ vlánko jinou hrou...bude tady jen chaos. *7*
-
Nevšim jsem si. :)
-
-
a to že je to nudná hra bez nápadu sis všiml???
-
-
100 lidí, 100 chutí, tak mi to prosím tě necpi. .)
-
-
-
-
Ne, nehrál jsem jak vypadal ??? povídej (si blb?)
-
-
Byl neskutečně zabugovaný, nebyl tam obsah(přidal se až v patchích) a optimilizace stála za vyliž. .) *16*
-
-
-
-
Na jednu stranu mě to štve, na druhou stranou palec nahoru, že se chtějí vyhnout AC:Unity/WatchDogs trapasům.
-
pokud nám místo Geralta z Pláže naservírují Geralta z Rivie tak s tím nemám problém, pokud ale na mě v květnu vykoukne opálený Geralt s růžovými tvářičkami, tak to bude problém..
-
Na tretie pokracovanie W sa moc tesim a preto si v pohode pockam len nech je vsetko tak ako ma byt.
-
Je prozíravé, že v názvu článku chybí letopočet. Člověk nikdy neví.
-
-
Já myslím, že to k tomu podzimu 2015 nakonec zdárně dovedou :)
-
-
Nepřivolávejte to *9* *1*
-
-
Ještě to zhoršuj *1*
-
-
Vzhladom na to ze mi to prihodili blizsie k statniciam tak som asi rad,lebo keby to bolo skor tak to asi hrat budem takto budem musiet cakat a mozno tu skolu aj spravim :D
-
do pí*i vole *16* nemám co hrát
-
-
tak se uklidníme, dáme si prášek a jdemem si lehnout *6*
-
-
tohle čekání je utrpení......ale pro zaklínače jsem ochoten ho snášet...