Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně
19.5.2016 | Adam Homola
79 příspěvků
-
I feel it.
https://youtu.be/EHYSXvaJtiQ -
uz se nemuzu dockat az si hru stahnu
-
-
Napiš si to i do CV, trolle *15*
-
-
On myslel až si stáhne legálně zaplacenou hru z GOGu, protože nikdo nemůže být takový kréťan, aby se vytahoval, že je obyčejná zlodějská špína.
-
-
Takových je dost. I když situace se zlepšuje. V době kdy se hry vypalovali (takže se za ně pirátovali většinou platilo), si pamatuju lidi kteří dali pirátovi víc, než co stála originálka v levných knihách... protože přece nebudou vyhazovat peníz za originál. U některých lidí je to bohužel zakořeněno, že kupování her je něco ostudného.
-
-
No řek bych, že se to fakt zlepšuje. Vidím to i na sobě. Podle mě ti největší piráti jsou lidi, kteří na hry nemají prachy a nebo ti, kteří sice mají trochu peněz, ale radši je dají za něco, co potřebují (chtějí) víc. Jinak řečeno - děcka bez stálého příjmu, kterým rodiče nekupují každý měsíc dvě hry. Tak nemají na výběr a jdou na torrent. Sám jsem to kdysi znal. Ve svém dětství jsem žádné kapesné nedostával a všechny moje úspory byly to, že o vánocích bo k narozeninám jsem dostal nějakou tu stovku. Nu a když člověk miluje hry a rád hraje tak co má dělat. Na svou obhajobu můžu dodat, že od doby, kdy jsem vychodil školy a začal makat, už neznám žádný warforum ani torrent ani uložto. Steam i gog se mi plní originálkama až po okraj (další přírůstek bude již předobjednaný blood and wine) a dokonce jsem u sebe objevil milou vlastnost, že si zpětně kupuju hry, které jsem už kdysi dohrál jako pirátské kopie.
-
-
Nemyslím si, kryplů, kteří se chlubí stahováním her, je plný internet *15*
-
-
-
-
Je ta trilogie Witchera nějak provázaná? Nebo není třeba 1 a 2 díl hrát?
-
-
Jednička pomůže, pak znáš opět více postavy, lokace, Salamandru a na to dost věci navazuje nebo je o tom řeč...Pak zjistíš jak pečlivě to bylo celé plánováno.
Také je super ten konec u 3. Nejsi prostě jako jinde mega hrdina co vše opět vrátí zpátky. Nejsi schopen se postavit a dát zpátky vše jak bylo včetně vpádu cizích vojsk....Supr.
Plánuji to dát celé znova jakmile bude EE edice Witchera 3. Když nechceš hrát druhý díl 2x (protože tam máš zcela dvě odlišné linie) tak mrkni na witcher wiki nebo lestplay. Ale stojí to za to, hrát 2x. Stejně pak mrkni na wiki, protože i tak máš volby a každá dělá něco jiného. Pak třeba o Saskie zjistíš méně a někdy nic, nebo více. Na wiki to je dobře popsáno.
To je vůbec škoda, že tam není informace o Saskie. Drak je velká věc a dopad by ve 3 měl. Bohužel tam není nic. Hlavně, že ve 2 bojovala bylo jí to na prd. -
necekane provazana je, kdyz je to trilogie, nicmene ja to hral v poradi 3 > 2 > 1, a to jen proto, ze trojka ve me vzbudila zvedavost, protoze me predtim zaklinac nejak extra nebavil ==> trojka je samostatne hratelna bez znalosti predchozich dilu, jen nektery veci a zakonitosti nepochopis
-
-
Soustu věcí nepochopí. Já hrál nejdřív dvojku a stejně jsem v trojce u spousty věcí nevěděl, která bije. Na druhou stranu je otázkou, jestli by mi pomohlo, kdybych hrál jedničku, spíš si myslím, že v příběhu prostě není spousta věcí vysvětlena vůbec a je pro čtenáře knížky.
-
-
-
When the white frost comes, don't eat the yellow snow.
ty barvy mi málem vypálily sítnici -
Sunny and wine gotta remember that
-
Van Helsink Slovanů už teď 8/10