Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně
19.5.2016 | Adam Homola
79 příspěvků
-
Ty bys nerozebral ani lego.
-
Opravil bych tě: *zastydlých puberťáků"
To je mnohem horší. *1* -
Jednička pomůže, pak znáš opět více postavy, lokace, Salamandru a na to dost věci navazuje nebo je o tom řeč...Pak zjistíš jak pečlivě to bylo celé plánováno.
Také je super ten konec u 3. Nejsi prostě jako jinde mega hrdina co vše opět vrátí zpátky. Nejsi schopen se postavit a dát zpátky vše jak bylo včetně vpádu cizích vojsk....Supr.
Plánuji to dát celé znova jakmile bude EE edice Witchera 3. Když nechceš hrát druhý díl 2x (protože tam máš zcela dvě odlišné linie) tak mrkni na witcher wiki nebo lestplay. Ale stojí to za to, hrát 2x. Stejně pak mrkni na wiki, protože i tak máš volby a každá dělá něco jiného. Pak třeba o Saskie zjistíš méně a někdy nic, nebo více. Na wiki to je dobře popsáno.
To je vůbec škoda, že tam není informace o Saskie. Drak je velká věc a dopad by ve 3 měl. Bohužel tam není nic. Hlavně, že ve 2 bojovala bylo jí to na prd. -
Já se domnívám, ze jakákoliv picovinka ve stylu dark kotouls po amputaci poloviny mozku a provedené lobotomii bude stacit ( samozřejmě doplněna imbecilními lore videi pubertaku)
-
nice b8 m8 but no h8... *5* *5* *5*
-
ano, nicméně... ne
-
Dele určitě to nějak i zdůvodníš. Třeba si vymyslíš zase nějakou tu báchorku o digitalních kytarách, Call of Duty nebo už raději ne po tom posledním debaklu, kde jsem tě rozebral do posledního šroubku :) Taky mě nebaví tě pořád ponižovat :)
-
Nějaký tip na tu telenovelu v anime? Tenhle žánr anime moc nemám probádaný, takže bych si rád tu díru v srdci po Zaklínači, zacelil nějakým tím anime podobného typu. Děkuji ti mockrát za případné tipy :)
-
To znám. To je něco podobnýho jako většina anime, akorát s živýma hercema...
-
Já nevím. To mi pověz ty. Já dal na blbou otázku ještě blbější odpověď.
-
DS3 je RPG asi jako Diablo.
-
Co ma kvalita sexuálního života společného s tim, zda mám raději openworld rpg, nebo koridorové hopsostrilecky?
-
vím že ve zdejší komunitě to bude házení hráchu na zeď ale Dark souls je Rpg, mužeš levelovat craftit, enchantingovat, zlepšuješ damage a učíš se spelly a prohledáváš truhly.....to jsou RPG elementy + amozřejmě tvorba vzhledu vlastní postavy a výběr povolání
-
Soustu věcí nepochopí. Já hrál nejdřív dvojku a stejně jsem v trojce u spousty věcí nevěděl, která bije. Na druhou stranu je otázkou, jestli by mi pomohlo, kdybych hrál jedničku, spíš si myslím, že v příběhu prostě není spousta věcí vysvětlena vůbec a je pro čtenáře knížky.
-
zkus: http://www.csfd.cz/film/91515-esmeralda/komentare/
-
Po Geraltovi mi zůstane v srdci díra. Jsem zvědav jestli CDProjekt tu díru něčím zacelí
-
necekane provazana je, kdyz je to trilogie, nicmene ja to hral v poradi 3 > 2 > 1, a to jen proto, ze trojka ve me vzbudila zvedavost, protoze me predtim zaklinac nejak extra nebavil ==> trojka je samostatne hratelna bez znalosti predchozich dilu, jen nektery veci a zakonitosti nepochopis
-
Je ta trilogie Witchera nějak provázaná? Nebo není třeba 1 a 2 díl hrát?
-
Takže ve finále mají pravdu všichni a přitom nikdo :-)
-
to v lepším případě, v horším se ten nápad partnerce zalíbí a budeš na Aukru shánět vycpaného koně