Přejít na výpis diskuzí
CD Projekt představuje nový region Toussaint z datadisku O krvi a víně
19.5.2016 | Adam Homola
79 příspěvků
-
Stejně jako recenze od kohokoliv...
-
Subjektivní je naprosto každá recenze, protože ji píše taky jenom člověk. Jeho názor má stejnou váhu jako tvůj a můj.
-
Pokud máš sexualní život ok, tak vol Uncharted 4. V případě že se rád díváš na dva hnusné polygonové modely, kteří se ukají na jednorožci, tak vol Zaklínače.
-
já to dokážu, Zaklínač je lepší *2*
-
Oboje je super. Každý úplně jinak. Lepší je vždy ta, podle toho na co mám zrovna náladu a čas. Někdy Witcher, někdy Uncharted.
-
K DS3 mám zvláštní vztah, pořád nevím, jestli tu hru milovat(Dark Souls1) či nesnášet(Dark Souls 2)
-
Ale no táák. Jsem si chtěl trochu zatrollit a ty mi to pokazíš takovým rozumným příspěvkem.
Je to prostě o tom, že W3, DS3 a Unch4 se fakt těžko dají porovnávat, protože stojí na jiných základech a zábavné jsou všechny i když každá jinak.
Za sebe můžu říct, že Uncharted 1-3 mě nebavily a nepředpokládám, že by tomu u čtvrtého dílu bylo jinak. U W3 jsem se bavil královsky, ale po cca 60 hodinách už jsem to dohrál jen z "povinnosti" a znova už to hrát nikdy nebudu. No a u DS3 mám 40 hodin, baví mě to zatím víc a víc, prolízám každý kout, hledám secrety a i když jsem tak cca za půlkou, tak už teď se těším na NG+. -
proč ne, spousta lídí má radši DSko... já bych spíš doporučil si každou s těch her někde zkusit a udělat si vlastní názor... každý má rád něco jiného...
-
prostě s tebou nesouhlasí, jak už tady někdo psal, je to subjetivní... to co se tobě na těch hrách líbí nebo nelíbí, může mít někdo úplně jinak...
-
Lepší je Dark Souls 3.
-
Ptáš se na čistě subjektivní věc. Jakékoliv porovnání tohoto typu nemá hodnotu jen čistě pocitovou pro daného jedince.
-
ti co mně naflákali mínuska, mohli by mně říci, proč je mně dali nebo kde snad nemám pravdu. Nejsem neomylný, proto bych chtěl sebereflexně zjistit, kde se mýlím. Děkuji.
-
cim vic odlisne hry budes porovnavat, tim vic subjektivni bude vysledek...proste jsou to 2 uplne odlisne hry, obe jsou dobre, ale rict ktera je objektivne lepsi...pro me treba zaklinac, ale myslim, ze ti je ta informace prd platna
-
tak záleží čemu dáváš přednost. Obě hry jsou filmové. Obě hry mají naprosto stupidní příběhy o ničem, ale obě jsou výborně napsané, takže si užiješ i brakové příběhy. Obě hry mají dobré dialogy, obě hry jsou dobře zahrané, ale Uncharted je samozřejmě daleko lépe zahrané. Zaklínač obsahuje RPG prvky a mlácení mečem a nějaké minihry, taky vydrží tak 3-4 krát déle než Uncharted. Uncharted má mnohem lepší animace, fyziku i A.I, ale přestřelky pořád nic moc Grafika je u obou hrách na vysoké úrovni. V Uncharted nikdo nepřehrává, V Zaklínači přehrává Ciri. Pro mě obě hry mají nulovou znovuhratelnost.
-
Každá hra se dá porovnat, jen je potřeba je mít obě zahrané.
A lepší je banán, na DLC typu rohlík k rajčeti jsem se neptal. -
dokaze nekdo rict, jestli je rajce lepsi nez banan ?
-
Dokáže někdo říct, jestli je lepší Zaklínač 3 nebo Uncharted 4?
-
je to hybrid 3D akční plošinovky a RPG.
-
a jaký že prvky tomu chybí, že to není RPG? Řekl bych že to má i něco navíc, než obyčejná RPG. Když vezmu vědmáka, je tam vlastně nějaká možnost role-playovat za dobré či hodné. Jsou tam cechy? Ne, v DS je přímo Mound-Maker, což sdržuje pěkné zločince. Samozřejmě je tam i opak.
-
Co myslíš?